Пречистване на дома от негативна енергия

0
1413

Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате добре и приятно, а в други имате чувството, че нещо ви притиска и сякаш сте обградени от някаква зла енергия.

Но ако става въпрос за вашия дом, трябва да вземете нещата в свои ръце. Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Проверете с църковна свещ дали сте прави. Запалете църковна свещ и се разходете с нея из помещенията в дома ви. Ако на някои места в дома ви свещта започва да пращи, пламъкът трепти или излиза черен дим, това означава, че в дома ви е навлязла негативна енергия.

Това, че в дома ви има негативна енергия проличава и по друго – приятелите ви изведнъж си намират оправдания, за да не идват на гости в дома ви, а предпочитат да се срещате навън. Ако имате домашен любимец, той също ще ви помогне да откриете негативната енергия. Животните стават много нервни, по цял ден стоят пред вратата и при всяко отваряне се опитват да излязат навън.

Зли сили

Най-бързият и лесен начин за пречистване на дома от негативна енергия е да извикате свещеник, който да направи водосвет на помещенията.

sanovnik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук