Пречистване на дома от негативна енергия

0
1241

Може би сте забелязали, че в някои домове се чувствате добре и приятно, а в други имате чувството, че нещо ви притиска и сякаш сте обградени от някаква зла енергия.

Но ако става въпрос за вашия дом, трябва да вземете нещата в свои ръце. Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Проверете с църковна свещ дали сте прави. Запалете църковна свещ и се разходете с нея из помещенията в дома ви. Ако на някои места в дома ви свещта започва да пращи, пламъкът трепти или излиза черен дим, това означава, че в дома ви е навлязла негативна енергия.

Това, че в дома ви има негативна енергия проличава и по друго – приятелите ви изведнъж си намират оправдания, за да не идват на гости в дома ви, а предпочитат да се срещате навън. Ако имате домашен любимец, той също ще ви помогне да откриете негативната енергия. Животните стават много нервни, по цял ден стоят пред вратата и при всяко отваряне се опитват да излязат навън.

Зли сили

Най-бързият и лесен начин за пречистване на дома от негативна енергия е да извикате свещеник, който да направи водосвет на помещенията.

sanovnik.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.