Разкритие! Трактора – кръстник на Крисия!

0
2055

Бившият началник на ДАНС и застрахователен бос Алексей Петров – Трактора е бил кръстник на малкото чудо на българската музика Крисия Тодорова. Това съобщава „Уикенд“, позовавайки се на близки до семейството на 12-годишната певица.

Алексей Петров е изключително близък приятел на бащата на Тодорова – Мартин, споделят жители на родния й град Разград. Според запознати, родителят на Крисия е бил сред най-заможните хора в града през 90-те години на 20-и век. Тогава той е стопанисвал много обекти в Делиормана. Имал и собствен хотел. Когато бизнесът му потръгнал, мутри от групировката СИК започнали да му правят проблеми. Тогава Мартин Петров поискал помощта на Трактора, който тогава управлявал застрахователното дружество „Левски – Спартак“.

Отлично осведомени по темата съобщиха пред изданието, че бащата на детето-чудо се запознал с бившата барета покрай бизнеса си в Троян и му споделил за проблемите си. Тогава Петров решил да му помогне. И вместо разградчанина, проблемите споходили тези, които искали да му отнемат бизнеса.

За да се отблагодари за жеста, Мартин поканил Алексей Петров за кръстник на дъщеря му и през 2006 година ексшефът на ДАНС и приятелката му Ива Павлова въвели малката Крисия в христовата вяра.

„Алексей и половинката му са много привързани към детето. Обсипват я с подаръци, постоянно й поръчват рокли и обувки от чужбина, уреждат й посещения при най-добрите музикални педагози. Те обаче не искат да парадират с това, за да не повлияе на музикалната й кариера“, обясни близък на детето-чудо.

Източник: в. „Уикенд“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук