Репресия! ГЕРБ, НФСБ и ВМРО изключиха депутати от АТАКА от парламентарни комисии

0
160

Поредна политическа репресия спрямо партия АТАКА от страна на управляващите от ГЕРБ, НФСБ и ВМРО в парламента. Депутатите от партията на Сидеров – Десислав Чуколов, Павел Шопов, проф. Станислав Станилов, Маргарита Николова и Николай Александров, бяха премахнати от комисии, в които членуват в Народното събрание.

Това стана ден след като Павел Шопов единствен гласува в социалната комисия за пълната отмяна на скандалния Закон за социалните услуги, а Десислав Чуколов внесе питане до вътрешния министър Маринов, касаещо пълно разследване по случая с хванатия да шофира пиян евродепутат Джамбазки.

Шопов вече е изключен от социалната комисия, а Чуколов от вътрешната. Уважаваният проф. Станилов е изхвърлен от Комисията по културата и медиите, Николова – от Комисията по бюджет и финанси, а Александров – от Делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Припомняме, че НФСБ и ВМРО неправомерно, в разрез със споразумението между трите партии и Правилника на НС, подмениха ръководството и състава на парламентарната група на Обединени патриоти, сваляйки от председателското място и изключвайки от групата Волен Сидеров и колегите му Чуколов и Шопов, а сега реваншизмът продължава с изгонването от комисии на депутати от АТАКА.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук