САЩ ОКУПИРАТ Черно море! Готвят нещо СТРАШНО за България! Вижте ИСТИНАТА за ТАЙНИТЕ планове на янките!

0
1308

Преди няколко месеца НАТО, зад гърба на което надничат все по-неприкрито САЩ, обяви, че в няколко румънски бази ще бъдат създадени  военни сили на Алианса в Черноморския регион.

Тогава, почти никой не обърна внимание на тази информация. Но старо правило е, че такива „димки“ се пускат, за да се подготвят народите за нещо, което вече е решено във военните щабове и канцелариите на US политиците.

Точно така стана и в този случай. Първа, председателят на БСП, Корнелия Нинова, тревожно заяви, че  премиерът трябва да дойде веднага в парламента, за да отговори на въпрос, който е много важен за националната сигурност на България.

А въпросът е повече от шокиращ.  НАТО вече създава нови военноморски сили в Черно море. В тях ще участват 4000 румънски войници. В румънски военноморски бази скоро ще пристигнат нови кораби и самолети на НАТО. В тези бази вече има инсталирани стратегически и тактически ракети с ядрени и конвенционални бойни глави. По всяка вероятност ще пристигнат още танкове, бронемашини и друга военна техника. Както и нови попълнения от американската морска пехота.

А премиерът трябва да обясни пред парламента какво еучастието на България в тези „нови“ военни сили на Алианса в Румъния и в Черно море. Председателят на парламента Димитър Главчев се ангажира да уведоми премиера Борисов и да го покани да коментира, създалата се извънредна ситуация.

Междувременно  агенция Ройтерс вече съобщи, че Черноморските сили на Алианса се създават с ядро от около 4000 румънски войници, към които ще се присъединят военни подразделения на още 9 други държави и в добавка се очаква да пристигнат и нови 900 американски военни. Без да говорим за новите кораби, самолети и прочие военни атрибути.

Освен това, на полеви учения в Румъния ще бъдат изпращани и контингенти от полски, български, португалски, италиански и немски войници. Предвижда се също румънските и българските военно-въздушни сили да бъдат подпомагани от британски, канадски и италиански изтребители. А за да се подпомогнат нашите военноморски сили, в българските пристанища ще нахлуят нови кораби на НАТО.

С други думи, подготвя се впечатляваща щатска военна машина в Черно море.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО БЕШЕ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ ОКОЛО ЗАКУПУВАНЕТО НА НОВИ САМОЛЕТИ И КОРАБИ ЗА БЪЛГАРИЯ?!

Трябваше да дадем един – два милиарда долара, за нови БЪЛГАРСКИ самолети и кораби, които, заедно с НАТО да се „противопоставят“ на руската „заплаха“ в Черно море.

Само че РУСИЯ в Черно море си е  У ДОМА. А Натовците воглаве със САЩ се намират на хиляди километри от своите граници. За какво сдържане на Русия може да става дума?! И ще участваме ли ние във война с нашите руски братя и двойни освободители?! Защото не друг, а Русия ни освободи от страшното турско робство. Освободи ни и от алчния капитализъм след Втората световна война. Най-новата ни държава съществува на картата, благодарение на руската кръв, пролята за свободата на родината ни. Това е истината!

Но ако за момент, мислено обърнем нещата, и самолети, кораби и бойни подразделения на Руската федерация се появят на стотина километра от границите на САЩ, това ще се приеме ли като сдържане на янките? Ами тогава Русия може съвсем спокойно да разположи свои войски и военна техника до морската граница на САЩ.

Истината е, че това „създаване“ на нови и нови морски и сухопътни сили около границите на Руската федерация е безумие, което може да завърши само по един начин. С пълен финансов и военен разгром на янките.

Ще участваме ли ние, българите в това ново англосаксонско безумие? Ще вдигнем ли оръжие срещу нашите руски братя, на които дължим свободата си и самото съществуване на нашата днешна държава?

Със сигурност българският народ няма да участва във война срещу Русия. И нека натовските началници и техните български пудели да не си мислят, че нещо може да ни вкара в братоубийствен конфликт с нашата посестрима Русия и с руския народ. Да не говорим, че от такава конфронтация, единствените губещи ще сме ние.

Защото загубим ли своя най-могъщ защитник – Русия – янките ще ни видят сметката за броени месеци. И държавата България ще изчезне безвъзвратно от картата на света. Това е!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.