Сензационно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Кметицата на „Младост“ умира от рак

Деси Иванчева преборила онкодиагноза, през последната година ходила по болници заради щитовидната жлеза

0
18618
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Десислава Иванчева криела челен сблъсък с рака, разкриват сензационно нейни близки пред Информационна агенция „Дейли Прес“.

Задържаната за получаване на подкуп кметица на „Младост“ неотдавна преминала през тежки изследвания, които установили наличието на тумор в мозъка ѝ.

След поредица от сложни интервенции и агресивно лечение при най-добрите специалисти образуванието на Иванчева не рецидивирало. Сега обаче майка ѝ Любка, мъжът ѝ Пеньо и всичките ѝ близки се притеснявали, че вследствие на огромния стрес, който преживявала, заболяването можело да се събуди и да прогресира, научи още агенция „Дейли Прес“.

Самата Иванчева в навечерието на великденските празници признава пред приятелите си в социалните мрежи, че настоящата е една от най-тежките ѝ години и има нужда от късмет, видя още „Дейли Прес“. Под загадъчната тревожност на Деси всъщност отново се криели опасения за здравословното ѝ състояние.

Отскоро кметицата на „Младост“ получила втора диагноза, свързана със състоянието на щитовидната си жлеза. Прегледите показали, че ситуацията при нея е комплицирана и се наложило неведнъж Иванчева да отсъства от работа и да лежи в болница. „Поне 5 пъти в последната година беше извън строя. Доколкото знаем, премина през сложни изследвания и ѝ прилагат лечение. Но не е давала вид на тежко болна“, коментират нейни подчинени от администрацията на общината пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Към момента не е известно арестуваната фризьорка с политически амбиции да е търсила спешна лекарска помощ, но според майка ѝ Любка тя никак не се чувствала добре. Пенсионерката, която всъщност е управител на двете фирми на Иванчева от момента, в който тя седнала на кметския стол, също влошила мигновено здравните си показатели, щом видяла щерка си с белезници по телевизията, информира ни наш източник от семейството на Иванчева.

72-годишната Любка не вярвала, че ще освободят дъщеря ѝ и смятала, че Десислава била натопена. Въпреки че вдигнала кръвно и захар до небесата, страдала от тежка форма на диабет, запушена клапа на сърцето и болест на Хашимото, майката на Иванчева събрала сили, за да отиде да я подкрепи на заседанията в спецсъда, където се разисква нейният случай.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук