СЕНЗАЦИОННО! Македонска връзка в шесторното убийство в Нови искър…

0
9333

Сензационен обрат в разследването на кървавата баня в Нови искър! Македонска връзка може да се крие зад шесторното убийство.

Такъв слух се носи сред близките на разстреляното семейство. Хората споделят, че Кети и Неделчо са живели за кратко в македонския град Гостивар, пише столичен всекидневник. Предвид състава на местното население и близостта с Албания, почернените роднини подозират, че докато са пребивавали в западната ни съседка, двамата може да са се забъркали в нечисти схеми с албанската мафия за незаконен трафик на дрога и по-специално марихуана.

От години доклади на службите предупреждават, че Западна Македония, където ижвеят предимно македонски албанци, се е превърнала в център за контрабанда на наркотици.

Роднините на жертвите от Нови искър откриват странно съвпадение ден след като се разбира за бруталното убийство, наши политици на висши държавни длъжности разговарят с македонски политици. Според близките това най-вероятно не е случайно и се дължи на интерес на родните служби към обмен на информация с македонските власти по повод случая „Нови искър“.

Освен това след масовото убийство стана ясно, че Кети и Неделчо имат доста приятели албанци и македонци в профилите си в социалните мрежи. /pik.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук