Сензация! Лъсна порно с олигарсите Баневи (СКАНДАЛНИ СНИМКИ 18+)

0
2385

Олигархът Николай Банев и съпругата му Евгения лъснаха като главни действащи лица в шокиращи еротични снимки и 40-секунден видеоклип, направени на 18 януари 2003 година. Компютърни специалисти са категорични, че кадрите не са монтирани, а са напълно автентични, пише столичен седмичник.

Най-интересното в случая е, че заснетото порно в кабинета на Николай Банев не е еротична игра между съпрузи, тъй като към онзи момент Банев е семеен. По това време той е женен за поетесата Дочка, а Евгения е негова чевръста секретарка.

„Циничното е, че съпругата на Николай – Дочка Банева, се разболя от рак в края на 2002 година и издъхна в жестоки мъки след няколко неуспешни химиотерапии на 31 август 2005 година. Докато жена му се е борила за живота си, мъжът ѝ е мърсувал със секретарката си. Да кажеш, че Евгения е някоя хубавица – не е, даже бюстът ѝ е по-отпуснат, в сравнение с настоящия ѝ“, скандализирани са бивши служители на Николай Банев, които разкриват подробности относно интимния живот на брадатия баровец.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук