Сидеров на яз. „Копринка”: Да не участваме вгеополитически игри, не са в интерес на България

0
228

Стотици посрещнаха сърдечно лидера на АТАКА на събора на русофилите

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров посети 16-ия събор на русофилите край яз. „Копринка”. Той беше посрещнат радушно от участниците в ежегодното мероприятие. Стотици присъстващи пожелаха да се снимат с партийния председател, да му стиснат ръката и да му пожелаят успех на предстоящите местни избори през октомври.

„Посрещат ме сърдечно както всяка година. Хората искат да имаме нормални отношения с Русия и да не участваме в геополитическите игри на санкции и враждебност. Тези игри са чужд интерес, а не български”, каза Сидеров край яз. „Копринка”.

По темата за т. нар. шпионски скандал, в който беше въвлечен председателят на НД „Русофили” Николай Малинов и негови колеги, Сидеров коментира, че всичко това е действие на чужда държава, за да пречи на отношенията ни с Москва в момент, когато премиерът Борисов полага усилия да възстанови стратегически проекти като АЕЦ „Белене” и продължението на газовия поток през България. „Точно сега се явява този скандал, който ще се отрази лошо на намеренията на правителството да осъществи тези проекти. Пак се търси резултат, който не е в български интерес”, посочи лидерът на АТАКА.

Във връзка с предстоящия местен вот Сидеров е уверен в по-добрите резултати, които партията му ще постигне на изборите. „В лицето на партия АТАКА хората, с които се срещам, виждат разумна българска патриотична партия, която е загрижена за националния интерес и се опитва да го отстоява по всякакъв начин”, заключи Сидеров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук