Симеонов потвърди гореща политическа новина: Патриотите водят преговори с ГЕРБ и БСП

0
1411

„Чакам да чуя нещо по – интересно от него, за да мога да го хвана и да го дам на адвокатите ми“ Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира твърденията на Димитър Байрактаров „за някакви фирми на Патриотичния фронт по границата“. Бившият депутат обяви вчера, че напуска НФСБ и заяви, че фирми близки до патриотите участват в строителството на оградата по българо-турската граница като подизпълнители.

Валери Симеонов отказа да коментира обвиненията, че в Патриотичния фронт имало „нещо гнило“, уточнява Епицентър.бг. „Въобще не искам повече да се занимавам с глупостите на Димитър Байрактаров“, категоричен бе лидерът на НФСБ. Той не знае защо ексдепутатът и негов служител в телевизия СКАТ напуска партията, след като е включен на избираемо място в депутатската листа за парламентарните избори на 26 март. „Той беше на избираемо място, естествено. Маркирайте какъв е моментът – редят се листи!“, каза Валери Симеонов.

В обясненията си за напускането на НСФБ и „Обединени патриоти“ Димитър Байрактаров казва още, че не искал да участва в „този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава“. По думите му не се знае с кого „Обединени патриоти“ ще се коалира след парламентарните избори на 26 март, посочвайки единствено, че „единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ (Валери Симеонов), другият – с БСП (Красимир Каракачанов), а третият не могат да го намерят“ (Волен Сидеров).

Валери Симеонов косвено потвърди за разногласията между него, Каракачанов и Сидеров по отношение на основните политически играчи, които вероятно ще доминират в следващия парламент и ще направят опит да съставят правителство. „Няма как да ги знае тези работи Байрактаров, защото той не присъства на тези разговори“, каза лидерът на НФСБ./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук