Скандалната Мисис България Мариана Маринова пред „ШОУ“: Наричат ме „дърта курветина”! (СНИМКИ 18+)

0
1770
Мариана Маринова успешно реализира конкурса си „Мис Силикон”, който с всяка година става все по-обсъждан

“Мисис България” Мариана Маринова е организатор на конкурса „Мис Силикон”. Нейната личност винаги е предизвиквала бурен интерес, а последната клюка, че е пребита, буквално разтърси медийното пространство. Информацията гласи, че Мариана е пребита от приближен на Митьо Очите, тъй като му кръшкала с колумбийски боец. Маринова проговаря първо пред „ШОУ”. Скандалната миска дава най-личното си интервю до момента и не крие нищо. Говори открито за приписваните й любовници, за многобройните пластични операции,  какво е довело до последната й интервенция на носа, платен ли е конкурсът „Мис Силикон” и т. н. 
– Марианка, как си? Наистина ли ревниво гадже те е пребило? 
– Даже двама ме пребиха. На мен никога не ми стига един мъж (смее се). Не е истина, не ме е пребило ревниво гадже. Никога в живота си не съм допускала да ставам жертва на каквото и да е насилие, камо ли на домашно. Освен това аз имам мъж и деца, няма място за гаджета.

– А какви са взаимоотношенията ти с боксьора Димитър Харалампиев – Рогача, който е приближен на Митьо Очите? Говори се, че и той ти е посегнал наскоро в Слънчев бряг?
– Благодаря ти, че каза името му, тъй като и аз го четох това, но не запомних името му. Никога не съм виждала това момче и изобщо не съм чувала за неговото съществуване.

За Митьо Очите съм чувала,

то кой не е?! Но това, че съм го чувала, не значи, че трябва да ме вкарват в криминален сюжет с негов човек. Най-безумното от цялата история е, че ме е пребил, защото съм му изневерявала с друг любовник.

– С ММА боец от Колумбия?… 
– Да, точно така! Аз наистина живея в Колумбия и в момента имам една приятелка на гости, която всяка година през лятото идва при мен. Тя е Мисис Колумбия, седим заедно тук и после аз пътувам при нея, където имаме агенция, и учим деца на мода, начин на поведение и етикет. И когато излезе новината за колумбийски любовник, аз го взех за някакъв майтап. Предположих, че са го свързали с нейното присъствие в България и ми стана доста смешно, признавам си. След като се появи информацията и за това момче на Митьо Очите, вече никак не ми беше забавно. Не ми е приятно да ме замесват с хора от подземния свят, много старателно се опитвам да избягам от това нещо. Навремето си влоших отношенията с мъжа ми заради подобен случай с кораба „Свети Николай”. Не искам да бъда забърквана в такива неща. Сега отникъде се появява едно момче, за което никога не съм чувала.

Хората вярват на медиите и вече като е написано, ходи се обяснявай. Аз имам един много добър приятел, който е фитнес инструктор и преди седмица се заговаря в залата с някакво момче за рилските езера и колко са свети. Преди това аз ходих до езерата и си публикувах снимка как влизам в едно от езерата. Не си представяйте, че съм плувала, защото е леденостудена водата, под 10 градуса. Чувствах как сърцето ми спира. Влязох за някакви секунди, което също си е геройство. Но това момче е видяло снимката ми и без да ме познава, казал на моя приятел във фитнеса: „Ти видя ли дето една миска влезе в Рилските езера и Господ как й го върна и гаджето я преби”. Той му обяснил, че не съм пребита, но другото момче категорично отказало да повярва само защото в медиите го пишело. Нервира ме това отношение, защото никой не ми се обади досега да ме попита вярно ли е или не. Ти си първият, който ме потърси за коментар, без да си добавяш към този сюжет нови герои. Добре, че повечето

хора от подземния свят ги няма в България

защото кой знае още колко лица можеха да се намесят в тази интрига. Много е тъпо и жалко. Аз уча журналистика и ми е болка като виждам, че медиите в България имат за цел да орезиляват популярните личности, а не да информират.

– Всички тези слухове за пребиване тръгнаха оттам, че ти се подложи на операция на носа и се появи обинтована?…
– Претърпях един инцидент, след който ми се наложи да ми направят една интервенция на носа. Ако ти кажа какво ми се случи, много ще се смееш. Хората ще си кажат, че лъжа. Наистина претърпях лек инцидент, който доведе до тази операция. Звучи абсурдно, затова не искам да влизам в подробности. Появи се една снимка отнякъде, която е направена в Южния парк, докато разхождам децата. Аз имам две деца и това, че съм претърпяла някаква интервенция, не може да ме остави вкъщи да седя или да си лежа. Още в деня, в който ме изписаха от болницата, просто излязох с децата.

На мен не ми се иска да говорим толкова за инцидента, колкото за отношението на хората. Огорчена и възмутена съм, защото под тези статии хората пишеха: „Малко й е”, „Тя трябваше да умре” и т. н.


Папараци я изловиха ден след операцията на носа

Дори и да съм бита, не смятам, че трябва да давам публично интервю кой и кога ме е пребил. Трябва ли да се обяснявам постоянно?! Но ето тази злоба на българите много ме възмути и все по-често си мисля, че българинът заслужава съдбата си – да живее по този начин, да е мачкан, беден и нещастен. Не може без да ме познаваш да пишеш коментар: „Малко ти е,

трябваше да гниеш два метра под земята”

Аз живея с чиста съвест и никога в живота си на никого не съм направила нищо лошо. Напротив, винаги се опитвам на помогна на всеки. Дори с благотворителните инициативи, в които участвам и за които никой не говори, се старая да правя добро. То благотворителността не е и да се пъчиш с едни гърди напред, не е нужно да се знае, но аз знам какво правя и Господ ми се отблагодарява непрекъснато.

Всеки един човек, който изкарва парите си по честен начин, е успял за себе си. Хората имат различни мечти – един иска да е лекар, друг да прави конкурс „Мис Силикон”, трети иска да е велик спортист… Щом си добър в това, което правиш и е голямата ти мечта, значи си успял. И би трябвало да бъдеш пример за другите, а не да ти се радват, ако си набит. И за олимпиадата много си мислех – за Григор Димитров, дето не искал да говори с българските журналисти, Бербатов във времето също имаше такъв призив. Има много успели българи, които не забравят България, но тази българската злоба в един момент почва да ти тежи. Настройва се мнението на хората в тази жълта светлина, а не се търсят успехите на хората. Дали си публична личност или не, ти водиш някакъв живот – може да се напиеш, да те набият, да ти изневерят или да изневериш, да страдаш… Ходим до тоалетна всички по един и същи начин. Хубаво е да се обръща внимание на готините неща, които правят хората. Наистина съм обидена и не проумявам как някой почва да пише някакви неща за мен и накрая свършва с „дърта курветина”. Как може да даваш такива определения за мен?! Първо, не съм дърта. Имам още да поживея до 36 години, на колкото пишат, че съм в момента.


– Коя подред е тази операция на носа и въобще колко интервенции имаш по себе си?
– На носа имам четири операции, две на гърдите, имам поставени импланти в устата, имам дупе. Може би

като почна да се сбръчквам и стана „дърта курветина”,

както ме описват, ще си сложа някакви филъри в лицето.

– Съжаляваш ли за дупето, което си направи преди няколко години? 
– Не съжалявам за нито една от операциите си. Сега, когато живеем във времето на Ким Кардашиян, съм много актуална с това дупе. Аз живея много в Латинска Америка и там това не прави впечатление. Тогава обаче не бях толкова информирана и не знаех колко опасен може да бъде този метод за увеличаване на дупето. По чисто здравословни причини съм притеснена от време на време, но иначе не съжалявам. Наскоро си намерих една моя снимка, преди да си сложа дупето, и не се познах, толкова съм кльощава и тънка…
– Какви опасности крие за здравето?
– Навремето един български доктор слагаше такъв и подобен разтвор в гърдите и много известни жени бяха проплакали от него. Аз специално имам биополимер в дупето, което е синтетичен материал, който не би трябвало да се излива в организма, ако не е капсулован. Също и силиконът не е хубаво да се слага в течно състояние в гърдите и други части от тялото. Четох много неща – че може да се откъснат парчета, могат да влизат в органите, че могат да се закачат за ставите и какви ли още не. Миналата година, когато си оперирах за трети път носа в Германия, мислех да махам имплантите от задните си части. Докторът обаче ми каза, че докато не почне да ме боли и да имам проблеми, да не пипам нищо, защото рязането и ровенето вътре е много по-опасно. Има много лоши случаи. Досега аз нямам проблеми, минаха доста години. Надявам се да продължавам да нямам проблеми.

– Не се ли смути, че трябва да се появиш с превръзка на носа по време на конкурса „Мис Силикон”? 
– Нямах друг избор, това е моята работа. Все пак аз не съм излязла на сцената да се снимам и да плаша хората. Аз съм организатор на този конкурс и не търся светлините на прожекторите. Не съм се притеснила, защото моята работа е да закарам момичета, да ги облека, после да ги съблека, да ги подредя и да им направя хореографията. Нито съм част от журито, нито съм водеща и който е трябвало да бъде лъскав и да е на сцената – е бил такъв. През цялото време се стараех да се крия и за разлика от миналите години този път конкурсът не беше 3-4 дни, а само една вечер. Направихме го така, защото бях и в болница и нямах възможност да организирам повече. Направила съм така, че да не преча много на хората, но пък не ме е и срам да се показвам по този начин. По-скоро не искам да ги стряскам, защото човек с маска на лицето не е най-приятната гледка. Иначе аз съм много откровен човек и това ми е грешката – че допускам прекалено много хора до себе си, споделям си добронамерено много неща с тях.


Миската не съжалява за нито една от пластичните си корекции

– Какво ще кажеш за победителката Боряна Миткова? Истина ли е, че е платила 10 бона за първото място? 
– Сдърпаха се нещо с миналогодишната победителка Габриела Попова. По-скоро всичко започна от Габи, тя хвърли ръкавицата. Боряна е много притеснително момиче, жалко, че хората пак съдят и коментират само по някакви снимки. Тя е много възпитана, културна и спокойна. Участва и миналата година, а аз не съм успяла да я забележа и запомня, защото няма претенции и не мрънка. Много капризни момичета съм видяла на всички конкурси, които съм организирала. При Боряна ми направо добро впечатление, че нито веднъж не измрънка за нещо.

Относно парите, очакваш ли да ти кажа, че си е платила?! (смее се) Но не е истина, 10 000 лева са много пари. В крайна сметка какво значение има дали е платила 10 или 20 хиляди?! „Мис Силикон” не е някакъв държавен избор и ако някой си плати, то не е национално предателство. Това е комерсиален конкурс, който събира готини и тунинговани мацки на морето, забавляваме се и една от тях става първа. Ние не избираме „Мис България” или президент, няма да я пращаме да ни представя някъде по света и да ни изложи. Тя е просто победителка от този конкурс, който минава и заминава. Победителката може да се възползва по някакъв начин, ако не може – тя губи. По-важното е, че с този конкурс имаме благотворителна кауза. Благодарение на този конкурс ние намираме болници, които са склонни да предоставят своите безплатни услуги в замяна на реклама. Всяка една победителка дарява своя ваучер за нашата кауза и ние успяваме на помагаме на момичета, които наистина имат нужда от пластична хирургия. Това са скъпи и дълги операции, едно от момичетата е с изгаряния и се лекува много бавно. Това е по-важното в този конкурс, а не дали някой е платил. Дори и да си е платила, аз не виждам някакво престъпление… Но пак казвам, не е платила, защото никой няма реална изгода да даде толкова пари за една корона. Тук нямаме материална награда, а по-скоро „Мис Силикон” става като посланик на тази кампания.

– Как и кога всъщност реши да се захванеш с подобен конкурс и какви очаквания имаше тогава?
– През 2009 г., когато се върнах от Венецуела при първото ми ходене. В Латинска Америка хората много се оперират. Не знам дали защото генът им е такъв и са по-грознички и имат нужда от операции (смее се)… Има някакъв култ към операциите и хората там не го възприемат като нещо лошо. Като се върнах тук, и си казах, че трябва да направя нещо такова. В самото начало беше много сложно, защото през 2009 г. се намираха малко кандидатки. Българите по принцип са малко по-притеснителни и не обичат да говорят за тези неща. Аз имам приятелки, които нямат никакви гърди и в един момент се появяват с пълна пазва, но крият за операцията, сами си били пораснали. Не знам защо хората не могат да бъдат честни. Искам да ти кажа, че

гърдите на участничките с всяка година порастват

Ако през 2009 г. 500 кубика в една гърда беше нещо, което може да те стресира, то сега има момичета, при които 750 кубика са нещо съвсем стандартно. С всяка година момичетата стават по-смели и не се притесняват да говорят за операциите си. Имах случай, който лично мен ме втрещи. Майка доведе 16-годишната си дъщеря и я записа за участие. Ужас за доктора, който се е съгласил да оперира това малко момиченце.

– Коя е най-успешната победителка до този момент?
– Може би Гергана Райчевска, а след нея Джулиана Гани.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

2 момичета се явили на конкурса след инциденти


„Мис Силикон” не е конкурс за цици, а за момичета, които имат поне една пластична или естетична операция. Имам две момичета, които са претърпели инциденти и вследствие на това са си направили няколко пластични операции. Те по-лесно могат да се включат в кампанията „Аз съм красива”. Не е важно да имаш много силикон, може дори да нямаш никакъв, но поне някаква пластична операция. Е, на този етап 90% от момичетата, които са участвали в моя конкурс, са били със силикон, разкрива организаторката.


С Бони ги свързва голямо и дългогодишно приятелство

Вдигнала полицията на крак


На мен ми звъняха от полицията да ме попитат дали искам да се срещна с тях и да им обясня как съм. Евала, хората неформално се опитват да си вършат работата, но една измишльотина вдигна полицията на крак. Аз бях на почивка с децата и се наложи да си наруша собствения комфорт – да ми звънят и да ме гледат хората по улиците, гневна е Маринова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук