СКАНДАЛ! РЕКТОРЪТ НА ЮЗУ ПРИТИСКА ПОДЧИНЕНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРДЖИКОВ?

0
187

Скандално поведение в югозападният университет Благоевград! Служители на учебното заведение, сигнализират най- четената и влиятелна медия Топ Преса, за недостойно поведение от страна на своят началник професор Борислав Юруков.

От седмица ректорът на ЮЗУ“Неофит Рилски“ е впрегнал всички свои хора, да агитират и буквално да притискат зависими от работа и хонорари щатени и нещатни служители на храмът на знанието в югозападната столица. Лансират се скандални твърдения, от типа „ГЕРБ падне ли окончателно – ние си отиваме“, „ако искаш да останеш на работа, подкрепи Геджиков“  и подобни. Източниците ни по тумата „купуване на гласове“ са ктатегорични – такова нещо няма, така, че сме длъжни да разсеем спекулациите.

Атанас Герджиков

Атанас Герджиков

Честно и почтено ли е да се упражнава натиск към подчинени, за да гласуват за „твоят човек“ питаме ние от Топ Преса!? Разбира се, от ръководството на ЮЗУ, категорично отрекоха тази информация, но ние единствената медия, която не взема пари от професора да го хвали, някак си изобщо не му вярваме. Само за последната година, докато ГЕРБ беше на власт, Борислав Юруков беше уличен от редица институции в конфликт на интереси, злоупотреби и ред нарушения, за които в една нормална държава не само се уволнява но и се лежи в затвора. Институциите останаха слепи и неми за нарушенията на Юруков.

Сега ние от Топ Преса се надяваме новата власт да не опъва чадъри, като старата. Време е да се сложи край на мошенгиите и злоупотребите с държавния ресурс. Така че съветваче кандидат – президента проф. Атанас Герджиков, да потбира хората които агитират за него. Щото такъв като Юруков може да донесе 50 – 100 гласа от зависими подчинени, но ще разочарова хиляди, десетки хиляди…

На ред са институциите за проверка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук