Слави и Криско с нечуван рекорд! Вижте какво се случи с песента им (ВИДЕО)

0
1970

Само за великденския дълъг уикенд новата песен на Слави Трифонов и рапъра Криско направи рекорд по гледаемост в платформата за видео споделяне YouTube. Парчето, което носи името „Гледай как се прави“, беше публикувано на 5 април вечерта и само за три дни навъртя близо 3 милиона гледания.

Песента предизвика полюсни реакции, като освен похвалите към неочакваното дуе, не липсваха и прилично голямо количество критики към качествата на новата композиция, пише Монитор. „Гледай как се прави“ е първият поп проект от години, в който водещият на „Шоуто на Слави“ се включва като гост изпълнител. Музикален продуцент на песента е Криско. Негови са още текстът и музиката. Видеото е едно от най-скъпите, правени някога в България. В него участват над 20 популярни модели и плеймейтки по оскъдно облекло. Сред всички прелъстителни жени тяло извива и „Мис Плеймейт 2017“ Нора Недкова, чието име беше спрягано за гадже както на Криско, така и на Слави.

Декорът е специално създаден за снимките, които отнемат няколко дни и екип от над 70 човека. А цялата визуална продукция е ръководена от режисьора Кирил Киров-Коко, с който Криско има вече седем клипа. Изпълнителят на „Базука“ дори се е заканил: „Оо, аз сега започвам!“ Предстои му до два месеца да обяви нов артист в лейбъла си „Адаманд“, където вече се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо. Следващият голям проект на рапъра обаче не е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост.

 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук