петък, март 29, 2024
Google search engine
дом Власт и държава Слави Трифонов: Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания

Слави Трифонов: Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания

0
119

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов направи поредното си обръщение от своята фейсбук страница. В него той коментира приключващата утре предизборна кампания и споделя, че в петък ще отговаря на въпросите на избирателите в ефир.

„Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори. Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите.

За пореден път повечето от тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация. Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход? Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство.

Така че – вие ми отговорете кое е успех. За мен успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните.

А иначе утре вечер аз ще отговарям на всички ваши въпроси, заедно с Ива Митева, бивш председател на Народното събрание в два парламента, и Любомир Каримански, бивш председател на бюджетната комисия в предишното Народно събрание. И ще отговаряме на живо“, написа Слави Трифонов във своя фейсбук профил.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук