Слави Трифонов: Татяна Дончева няма да я изберат на следващите избори, което говори добре за нас

0
57
Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отново изостри тона към Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме“. Причина стана гостуването й в национална телевизия.

В национален ефир Дончева заяви, че „Слави Трифонов е психически и физически слаб“.

Малко по-късно Трифонов, коментира гостуването й с пост във Фейсбук. Той заяви, че тя няма да бъде избрана на следващите избори.

Ето какво написа Трифонов:

„Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.“, написа той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.