Следващото, на което ще станем свидетели, ако развилнелите се анархокомунисти не бъдат озаптени

0
2528

След атаката срещу д-р Дариткова и Нинова следваща е Радева

Трябва ли да се учудваме, че президентът, който като папагал повтаря едни и същи заклеймяващи мантри, си замълча за издевателствата, на които бяха подложени две жени на излизане от националната телевизия в петък вечерта. Така започна анализ на в. Монитор за последните събитията, станали у нас през последните дни.

„Да не би юмрукът, който той размаха преди дни пред президентството, да е бил знак за нападение над лидерката на БСП Корнелия Нинова, издигнала го за президент, и шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова?

Пак ли би се снишил, ако “умните и красивите” спрат мерцедеса, в който се вози жена му!? Защото това е следващото, на което ще станем свидетели, ако развилнелите се анархокомунисти не бъдат озаптени.

Нека кажем направо – няма нищо по-лошо от саморазжалването на един клел се да защитава воинската чест. Защото нищо човешко не може да се очаква от скрил се в клетката си папагал, появяващ се единствено по нареждане на подсъдните кукловоди.

Емпатията няма цвят! Но когато тя липсва или още по-лошо – загубил си човешкия облик и сееш ненавист, тогава какво очакваш да пожънеш.

Тези, които днес размахват юмруци, имитирайки президента, но пред беззащитни жени, утре ще хулят и него. Ще го заключат в клетката и ще я превърнат в печално местообитание, символ на срама“, пише още в. Монитор.

Blitz.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.