Смърт в нощта преди изборите в Плевен!

0
3387

Полицията разследва убийство

Инцидентът не станал около 19.30 часа снощи в Градската градина

Жителите на Плевен тази нощ бяха на нокти заради информация за убийство в Градската градина. Според различни информации, двама души са се спречкали на масите за шах и единият е починал.  

От коментари на граждани в най-голямата плевенска Фейсбук група „Забелязано в Плевен“ става ясно, че криминалното деяние е извършено в Градската градина и жертвата е мъж.

Инцидентът не станал около 19.30 ч. снощи. Различни източници посочват, че посетители на Градската градина са били разпитвани от полицията дали не са станали свидетели на убийството.

Първоначално се появи версията, че двамата мъже играели шах. Този, който изгубил, извадил пистолет и произвел изстрел.

По последна информация действително има смъртен случай. Но той не е в следствие на огнестрелно оръжие, пише plevenpress.com.

След игра на шах се е стигнало до спречкване между двама играчи, единият от който пада и ударът се оказва фатален. От полицията имали подозрение за убийство, но тепърва случаят ще се изясняват.

По думите на очевидци, другият мъж не е бягал. Той е стоял на мястото си докато траело разследването.

„Районът си беше отцепен, имаше опънати ленти около масите още по здрачаване. Не погледнах колко е часът, полицаите претърсваха земята с фенерчета, имаше и полицай и в тревата, сигурно за да не навлязат случайно разхождащи се. Имаше линейка и патрулка, доста зяпачи“, разказва очевидец.

Според хора, присъствали на мястото, линейката е пристигнала около 19.40 ч. „Човекът е починал. Аз бях там, когато полицията дойде и оградиха мястото. Трупа го покриха с бял чаршаф и седеше там до пристигане на криминолози“, разказва един от тях.

„Играли на шах и се скарали. Извършителя е ударил потърпевшия в следствие на което си е глътнал езика съответно се е задушил и умрял. Бях там, когато дойде линейката, след това патрулките и т.н. Извършителят не е бягал от местопрестъплението, просто си седеше там и като дойдоха полицаите си го закопчаха“, разказва жена от мястото на инцидента.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук