Стана ясно как ще се казва партията на укриващия се хазартен бос, българският Ел Чапо – Васил Божков

0
2799

Преди минути от профила си във Фейсбук българският Ел Чапо – Васил Божков разкри как ще се казва партия му – „Бълагрско Лято“, пише „Монитор“.

Хазартният бос с 18 обвинения, който се укрива в Дубай от правосъдието след като завлече и хазната със 700 млн.лв., официално обяви, че проектът му стартира утре.

В типичния си мафиотски стил българския Ел Чапо отново заплаши със саморазправа държавата. И въпреки че стана ясно как Божков е използвал платени тролове за анкетата си дали да се включи в политиката, той я представя манипулативно за реална. “ Резултатите показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията й. Проект „Българско Лято“ започва от утре.“, пише той.

Най-голям резил обаче Божков предизвика с края на посланието си „PS: Знам, че очаквате още доказателства. Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да получат заслуженото си“.

Къде обаче ще ги предостави, не става ясно, тъй като още вчера главният прокурор Иван Гешев заяви, че от страна на Божков в обвинението са постъпили десетина сигнала, които се проверяват. В същото време обаче обвинител N1 заяви, че дейността на Божков е широкоспектърна-от чисто криминална до финансови афери, за които си има и 18 обвинения.

Припомняме, че всички димки на хазартния бос имат само една цел-да буни държавата и прокуратурата, за да избегне правосъдието. По същият начин реагират и другите – Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев, Сашо Дончев.

След като почти 30 години те, отгледани от ДС и задкулисните кръгове, доказваха максимата, че всяка страна си има мафия, но само у нас мафията си има държава, сега, когато дойде време за възмездие за престъпленията им, Божков свири сбор на останалите от задкулисието, за да атакуват властта с партиен проект. И той вече е факт.

Причината е прозаична – примката около босове като Божков, Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев очевидно се стяга, а правосъдието им чука на вратата.

Така, притиснати до стената, те започнаха да вадят милиардите, отмъкнати от обществото, за да създадат нова партия, оглавена от политбюрото на мафията.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук