Страшна конспирация! Световният елит в сговор с рептилите крие Нибиру с помощта на Луната

0
1592

Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята от Планетата Х, твърди, че Нибиру продължава да се приближава към Слънчевата система, но земният елит в сговор с рептилите крие това от жителите на Земята с помощта на Луната, пише Езорейтер.

Ето ви още една интересно роля на естествения спътник на Земята! Някои твърдения на привържениците на теорията за планетата Нибиру просто изумяват. Първо те ни я съобщиха през септември, а след това отложиха датата на Апокалипсиса за октомври, ноември и така нататък. Така се случваше миналата, и по-миналата, по-миналата години. Но нищо не се случва.

Ръководството на НАСА дори излезе с официално опровержение на теорията за Планетата Х, доказвайки напълно убедително, че такава няма и не може и да има. Изглежда всичко е ясно, но ето в какво се крие бедата: американската агенция е казала вече толкова много лъжи относно космическите изследвания, че всяко едно твърдение на НАСА се възприема от земляните като поредната лъжа. И дори и да бъде казана истината, в нея ще се усъмнят доста хора, така е устроено нашето съзнание.

Затова разговорът за Нибиру продължава, а поддръжниците на тази теория намира все по-интересни оправдания, защо ние все още сме живи, и накрая, кога ще пристигне дългоочакваната планета Х: все пак да се живее в очакване на края на света е малко по-лошо, отколкото той да бъде изпитан веднага, при това от всички заедно.

На това са посветени и твърденията на Мат Роджърс. Според него, правителствата специално разпръскват химически вещества в небето, за да не виждаме Нибиру, За това също се използват Луната и Слънцето.

Между другото, поддръжниците на християнската идея за Апокалипсиса се съгласяват, че преди края на света действително ще има голям брой небесни знамения, които хората ще тълкуват по най-различен начин.

Превод и редакция: БЛИЦ

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.