Страшна трагедия в Панагюрище!

0
1901

Млада майка на 2 деца намерена обесена на тавана в дома й

38-годишната панагюрка Полина Сейменова е била намерена мъртва на тавана в дома й. Информацията бе потвърдена от говорителя на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Сигнал за трагедията е подаден от звеното ”Спешна помощ”, съобщава „Монитор”.

Полина Сейменова е майка на две деца, а съпругът й Иван е пожарникар. Жената се е обесила, като причините за фаталното й решение не са известни. Само за година в средногорския град това е трето самоубийство на млад човек, коментират местни.

В началото на миналата година друга млада жена от Панагюрище посегнала на живота си. Служителката в тотопункт в средногорския град Л.К., на 43 години, бе намерена на работното й място на ул. ”Райна княгиня”. Жената била забелязана от клиенти, които дошли да си пускат фиш и пунктът бил затворен, но те видели вътре човешкия силует и веднага се обадили в полицията.

В средата на ноември миналата година 26-годишният Г.С., също от Панагюрище, се самоуби, след като скочи от 6-ия етаж на жилищен блок в средногорския град. Младият мъж тръгнал на работа, но вместо към предприятието, се качил на последния етаж на сградата, излязъл през капандурата на покрива и оттам скочил. На тялото му се натъкнала майка му минути по-късно, когато също тръгнала да излиза.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук