Тази жена е на легло в продължение на 35 г.!Лекарите не могли да разберат каква е причината, а тя през цялото време е била в дома й!

0
2047

“Те винаги са третирали последиците от болестта ми, но не и причината.” Дана Анхалт е била тровена бавно в продължение на 35 години, а лекарите безуспешно се опитвали да разберат причината за състоянието ú.

Дана първоначално е страдала от менингит, инфекция на синусите, различни атаки на мигрена и хормонални проблеми, които започнали, когато тя е била на 16 години. Страдала е от ужасни алергии и постоянно намаляване на теглото. В момента тя е на 37 години и е писателка от Ню Йорк.

През 2016 дори е получила диагноза Лаймска болест. Въпреки лечението, състоянието й продължава да се влошава. Семейството й случайно открили причината за състоянието й и то, когато са почувствали странна миризма, която се простира от мазето. То се оказва пълно със силно токсична черна плесен.

Смята се, че този токсичен мухъл в дома й се е появил заради наводненията, които са се случили в къщата, докато тя е била малко дете. ”Оказва се, че съм прекарала 37 години в болести, причинени от отравяне отвътре навън. Не беше лесно да се направят всички по‐нататъшни тестове, но в края на четвъртото десетилетие на моите изтезания това има някакъв смисъл ‐ каза Дейна.

Тя разказва: „Когато бях дете бях болна доста често, постоянни инфекции на синусите, повтаряща се пристъпи на стрептококова инфекция, мигрена, хормонални проблеми и гастроинтестинални симптоми. „След като майка ми почина, бях диагностицирана с фибромиалгия, която не се повлия от някое от стандартните лечения. „До 2011 г. бях почти изцяло на легло и до 2012 г. бях опустошена от мускулни и ставни болки толкова тежки, че често лежах в интензивното.

Вече съм постоянно чувствителна към различни лекарства и алергична към много видове храна. Имам алергия към лекарства за болка и много чести обриви по тялото. Кой знае кога ще спре ‐ казва тя. Но, когато е установена причината, лекарите съветват Дана да се изнесат от къщата и да остави всичките си вещи там, защото те също са замърсени.“За жената“

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.