Трагедия! 32-г. футболист се обеси в хотелска стая

0
90

На страшна гледка попаднаха служителите на луксозния хотел „Лейнс“ в английския град Йоувил, информират британските медии. Те са влезли в една от стаите, след като получили сигнал, че обитателят ѝ не е отговарял на телефонните позвънявания.

При влизането си, работниците видели млад мъж да виси от тавана. Обесеният се казва Лий Колинс и е капитан на местния футболен клуб, който се състезава в английската пета дивизия.

32-годишният футболист не се е явил тренировка на 31 март. Той не оставил предупреждение, че ще отсъства. След това не отговарял и на обажданията на своите треньори и съотборници. След като и близките му не успели да се свържат с него, последвала молба до хотела да отвори стаята на Колинс.

Именно тогава служителите открили обесения футболист. В момента тече разследване на обстоятелствата, довели до смъртта му. Не е открита предсмъртна бележка. Направената аутопсия е доказала, че смъртта му е настъпила в резултат на обесването, пише Блиц.

Лий Колинс започва кариерата си в Уулвърхемптън, а след това играе още за Херефорд, Порт Вейл, Барнзли, Шрюсбъри, Нортхемптън и Форест Грийн. От 2019 г. е част от Йоувил и през този сезон участва в осем мача на тима. За последно игра на 6 февруари при загубата с 0:1 от Стокпорт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук