Трагичното пророчеството на Нострадамус за 2017-та! Катаклизми и войни започват

0
399

Нострадамус е една от емблематичните личности на 16 в. Философът с пророческа дарба е предрекъл не едно и две събития, които вече са се случили на нашата планета. Модерното общество напоследък все по-често се обръща към мистериозния свят на езотериката и магията, а мнозина се надяват човечеството най-сетне да потърси начин да предотврати страшните предсказания за бъдещето на Земята.

Прозорливият философ обаче е доказал дарбата си във времето. Едно от най-точните му пророчества е това за 11 септември. Нострадамус сякаш позна и за това кой ще спечели президентските избори в САЩ през 2016 г. Смята се, че думите му за „велик безсрамник“, който е избран за ръководител на армията, смел и с много връзки, е именно бизнесменът Доналд Тръмп.

Възход за едни, провал и хаос в други държави предвижда френският философ.

Китай ще се развива с бързи темпове, с което ще направи много важни стъпки за икономическа стабилност в дългосрочен план. Италия пък ще обеднее още повече. Кризата ще бъде много тежка – безработица, дългове и политическа нестабилност ще доведат до дисбаланс в цялата Еврозона.

Войната между Иран и Турция е неизбежна.

През 2017 г. въоръжените конфликти не само да спрат, но и ще се задълбочат. Най-жесток ще бъде този между Турция и Иран. В началото ще започне като локална война, но конфликтът ще стане много по-сериозен.

Мюсюлмани ще опитат да превземат големи части от Африка – нещо, което вече е факт.

Ще продължи с пълна сила жестоката битка между християни и ислямисти.

Смяна на лидери – това вещае Нострадамус за Германия и Италия, които през 2017 г. действително са изправени пред важни парламентарни избори. Превъзходството на един германски принц върви към своя край, пише Нострадамус, но после прибавя, че този лидер е „дама“. Любителите на пророчества са убедени, че в този пасаж става дума за Ангела Меркел.

Нови тирани ще има в Неапол, Палермо, Сицилия и Сиракуза – градовете, в които от години властва италианската мафия.

Като държави, които ще чертаят съдбата на света, Нострадамус посочва – Великобритания, Белгия и Иран. Успехите на властимащите обаче няма да се сбъднат в мирно време. Ще има кръв и много хора ще загинат, вещае френският пророк. Дъното ще ударят и съдебните системи в развитите държави, като много „ненужни“ закони ще бъдат приети, пише още той.

Екологична катастрофа  – голям глад, безводие и суша ще започнат да тормозят човечеството. Ще се наложи жителите на най-пострадалите региони да бъдат евакуирани с кораби.

Гореща война – така Нострадамус вероятно назовава глобалното затопляне. Това ще доведе до големи катаклизми и безводие, които ще започнат да засягат все повече държави по света.

Нострадамус посочва Русия като територия, на която много хора ще се евакуират след жестоките и кървави войни, за да се роди нова общност от „оцелели“.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.