Убиецът от бул. „Черни връх” – внук на генерала, затрил досиетата на ДС

0
487

В автомивката на бившият футболист, разположена в елитен столичен хотел, са си миели колите десетки полицаи от Първо и Четвърто столични РПУ, твърди журналистът Григор Лилов

Убиецът с Аудито, който преди дни погуби живота на две невинни момичета в София при зверска катастрофа, може да се окаже внук на ген.-полковник Атанас Семерджиев – партизанин, ръководител на военна разведка, но познат на по-младото поколение по-скоро като депутат от Великото народно събрание и вицепрезидент (1990-1992 г.). Това твърди българският журналист, икономист и политически анализатор Григор Лилов, цитиран от Флагман.бг.

 

Ще се окаже ли, че Георги Семерджиев (вляво) не е от случайна фамилия – тази на ген. Атанас Семерджиев

Той дава подробности за това кой е бил Атанас Семерджиев и разкрива факти от развоя на събитията преди дни, когато Георги Семерджиев – бившият футболист, премаза с джипа си Ауди Q7  две момичета на тротоара на бул. „Черни връх” в столицата.

Ето какво написа Лилов:

„Георги Семерджиев се оказа внук на починалия генерал-полковник Атанас Семерджиев: партизанин, военен, ръководител на „военната разведка”, при социализма практически несменяем началник на Генералния щаб на Българската армия, при социализма практически несменяем първи заместник-министър на народната отбрана (1966 – 1989), практически несменяем член на Централния комитет на Комунистическата партия (от 1962), вицепрезидент на България (1990-1992), народен представител от Великото народно събрание и следващи.

Бащата е виден бизнесмен („Банко пропърти” и др.)

Дамата с него в колата е била Симона Радева – пътна полицайка от Първо столично РПУ, студентка по право. И тя като Георги Семерджиев е страстен любител на татуировките.

В автомивката на пътния убиец, разположена в елитен столичен хотел, са си миели колите десетки полицаи от Първо и Четвърто столични РПУ.

По непотвърдена информация той е бил задържан в дома на ген. Атанас Семерджиев.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук