Участвала в скандално п*рно, Галена избухна: Нека всички знаят, задникът ми е скъсан от… (СНИМКИ 18+)

0
5704

Скандално, домашно порно с участието на Галена се превърна в истинска сензация в нета, а самата фолк фурия взривява бранша си с култово изказване. Галена иска да промени коренно всякакви лоши мнения за нея и споделя следното.

 

“Доста хора приписват кариерата ми на нещо, което се е случило преди. Но с извинение, аз си скъсах задни*а от работа”, казва Галена пред “Жълт Труд”.

 

Така тя е категорична, задник*ът й е скъсан от работа. Галена се труди здраво и успехите й не се дължат на еротика или домашни порно-клипове, а на музикален талант и години развитие.

По този начин певицата набляга на трудолюбието като ценност, което е похвално. А въпросният 6-минутен скандален клип, който и в момента фигурира в специализирани сайтове, е далеч зад гърба й.

Респект пред Галена, която не се срамува и не крие нищо, със здрав труд и много талант тя постига успехите си, а видеото, в което е гола и се отдава на любовна игра е част от миналото й, която според нея не е определяща за музикалната кариера на звездата на поп-фолка.

Източник: HotArena

bomba-v-hotarena-paparashki-snimki-na-galena-dokazaha-che-ne-nosi-belio-vijte-pevicata-dibidius-dokato-meri-rokli-samo-tuk-2Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук