Феноменът Джуна разкри симптомите при направена ни магия

0
1787

Известната грузинска гадателка Джуна Давиташвили разкри как сами да разпознаваме, че ни е направена магия и какви са причините, заради които хората прибягват до този ритуал.

Евгения Ювашева Давиташвили, наричана в последствие Джуна, е родена на 22 юли 1949 г. в село Уремия и от малка е определяна от роднините си като „странна птица“.

Още от дете Джуна е можела да лекува хората само като ги докосне с ръка. По-късно тя се изявява и в други магически практики.

В Русия отдавна са признали нейните феноменални способности и страната е инвестирала 1 милион долара за развитие на дейността ѝ.

Според феномен Джуна съществуват няколко неоспорими симптоми, които могат да сигнализират на обикновените хора, че им е направена магия.

1. Ако през нощта скърцате със зъби, но нямате здравословни проблеми;

Правене на магии

2. Ако очите ви се въртят спонтанно обратно на часовниковата стрелка;

3. Ако едната ви зеница е по-голяма от другата;

4. Ако изведнъж по лицето ви се появят кафяви петна, без да имате здравословни проблеми;

5. Ако изпитате необичаен страх от затворени пространства;

6. Ако по време на молитва започнете да се прозявате;

7. Ако отслабнете рязко за кратко време;

8. Ако влизайки в църква, ви прилошее;

магии

9. Ако кръстчето, което слагате на врата си, постоянно се къса;

10. Ако не можете да спите през нощта;

11. Ако внезапно се разболеете, а лекарите не могат да определят диагнозата ви;

12. Ако изпитвате панически страх от мирис на лавандула;

Магиите могат да се правят чрез словесно заклинание и употребата на различни предмети като малки кукли, игли, сапуни, косми, пръст от наскоро направен гроб и имат за цел да объркат съдбовния път на даден човек.

Гадателката Джуна е споделила, че най-често се правят любовни магии, но не липсват и такива, провокирани от завист, като богат човек да обеднее или красив да погрознее.

Когато човек установи, че му е направена магия, той трябва веднага да я развали, за да отстрани чуждата намеса в своята съдба.

Джуна предупреди, че хората, които правят магии, винаги биват наказани, ако не директно, то чрез техните деца и внуци./Съновник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук