Холи Бери зашеметява с тяло на 50 (Фото + Вижте тайната й)

0
2136

Холи Бери изглежда зашеметяващо, въпреки, че е на 50 години

Холи Бери слага в малкия си джоб повечето 20-годишни моделки

Холи Бери зашеметява с тяло, въпреки, че е на 50 години. Звездата, която стана първата афроамериканска актриса с Оскар, навърши 50 години на 14 август. По повод юбилея си тя сподели няколко секси снимки, на които приветства с отворени обятия възрастта си. Актрисата демонстрира перфектна форма въпреки годините си.

Холи Бери зашеметява на 50

Холи Бери зашеметява на 50

Тя изглежда абсолютно изумително за годините си и никой не би й ги дал. Актрисата неведнъж е споделяла, че начинът, по който изглежда е естествен.

И честно казано тази красива жена наистина действа вдъхновяващо! Тя е привлекателна по бански не по-малко от едно 20-годишно момиче, предават от slava.bg. Тялото й е стегнато, а на корема си красавицата има и плочки.

Самата тя никога не е криела, че тайната на перфектната й форма се крие не толкова в някакви драстични диети и програми, а по-скоро в умерено, балансирано хранене и постоянни посещения във фитнеса, където обаче не прекалява с тежестите.

 Актрисата е фен на известната холивудска „5 – факторна диета“.

Режимът означава да се храните по 5 пъти на ден, тъй като честото хранене holi-beriни помага да контролираме апетита си. Когато ядете малки порции по няколко пъти на ден, може да решите какво и колко да ядете.

Храната трябва да е нискомаслена, богата на протеини и на сложни въглехидрати (от 5 до 10 гр фибри на ден). Трябва да спрете напитките със захар или диетичните питиета. Веднъж в седмицата можете да ядете, каквото искате.

Физическата дейност към диетата също е разделена на 5 фази, в които се комбинират аеробни и кардио упражнения с упражнения за определени зони на тялото.
Източник: kliuki.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук