Цачева: Държавата не се управлява чрез SMS-и

0
522

Убедена съм, че българските избиратели са достатъчно информирани и могат да направят изводите си, за онова което се случи. Трусовете в партията ДПС имаха влияние върху новия политически сезон. Парламентарната картина на пленарната зала е видимо променена. Това коментира председателят на парламента Цецка Цачева в ефира на БНТ, по повод на събитията в края на миналата година и трусовете в ДПС.

Това, с което предстои са започнем е да се произнесем с решение по решението на ЦИК във връзка с резултатите по проведения референдум. Правната комисия ще има заседание още във вторник, обясни Цачева с какво ще се занимава парламентът в началото на новия политически сезон. Ще подкрепим резултатите от този референдум, каза Цецка Цачева от името на ПГ на ГЕРБ.

Ще има много работа по съдебната реформа, тя ще е изрази в значителни промени за закона за съдебната власт. Българските граждани имат основание в своите критики към съдебната система. Трябва да работим за да промени нещата, каза тя.

Между отделните власти няма изградени китайски стени. Това, че не може да има вмешателство в техните функции, не означава, че не могат да комуникират по между си, каза Цачева по повод на смс-ите, които бяха огласени тези дни. Държавата не се управлява чрез смс-и, каза тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук