петък, декември 8, 2023
Google search engine
дом ПОСТОЯННИ 3 Щека на тролей рани кондуктор на автобус в Русе

Щека на тролей рани кондуктор на автобус в Русе

0
1223
снимка:бгнес

Щека на тролей прониза предното стъкло на автобус и рани кондуктора, съобщи Дунав мост. Инцидентът стана в 16:16 часа в сряда в Русе на обръщалото, където е последната спирка на тролейбусите от градския транспорт.

По думите на шофьора на тролейбус №2 Галя Николова, която е с 35 години стаж зад волана, водачът на автобуса е карал доста бързо. Тя е смъквала щеките на тролея настрани, когато е чула силен трясък.

Автобус по линия 16 на фирма „Шанс“ е предприел изпреварване на спрелия тролей и е закачил щеката. Тя е пронизала предното стъкло и се е пречупила. Според Николова самата тя е имала късмет, че в момента на инцидента е била зад тролея си, иначе е щяла да пострада. В автобуса е имало няколко пътника, които не са пострадали и са били прехвърлени на друг автобус.

На мястото веднага са били извикани екипи на „Спешна помощ“ и полицията. 19-годишният кондуктор на автобуса, който е бил назначен само преди два дни на работа, е откаран в болница. Той е със счупен нос и рани по лицето, няма опасност за него. Продължава изясняването на причините за инцидента./нюз

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук