Яки мъжаги с пушкала награбиха Мика Зайкова в Златоград, а тя… СНИМКИ

0
2584

Госпожо Зайкова, имаме и пушки, дайте ни знак, поведете ни, заедно с вас да оправим България, обърна се към нея местен

Промяната се случва и демокрацията налага тя да минава през избори. И понеже се вижда колко зле сме били допреди няколко месеца, затова и промяната се случва трудно. Има отпор, пречат ни. Но и това ще преодолеем.

Приятно изненадана останах от кърджалийци, които не само ме разпознаха, което показва, че хората тук следят политическите новини, но и заради това, че са наясно защо се случва ситуацията „от избори на избори. Това коментира пред 24rodopi.com доайенът на българските народни представители в 45-ия и 46-ия парламенти Мика Зайкова.

На път за Златоград тя се спря в Кърджали, а разговори с граждани проведе и в Момчилград.

Пред кърджалийски хотел тя бе разпозната от туристи.

„Госпожо Зайкова, за мен е удоволствие и чест да Ви стисна ръката“, спусна се към нея кърджалийка.

„Вие, госпожо Зайкова, сте единственият български политик, заслужаващ уважение и внимание. Следим изявите Ви и в парламента, и по медиите, и ни възхищава държавническото ви мислене, отговорното Ви поведение и визия за това как и по какъв начин трябва да се върви, за да има в България реални условия за икономическо развитие“, заяви дама, която се оказа университетски преподавател.

„Госпожо Зайкова, имаме и пушки, дайте ни знак, поведете ни, заедно с вас да оправим България“, с тези емоционални думи пък се обърна златоградчанин към Мика Зайкова.

Тя гостува на Златоград в деня на възстановката „100 години пазарен ден“.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.