7 истории на щастливи победители от лотарийните игри

0
14

Без съмнение печалбата от лотарията може да промени живота ви, защото превръщането изведнъж в милионер е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Ето защо тук ще ви разкажем 7 истории за това как лотарията е променила живота на 7 човека.

Това ще ви насърчи да играете лотарийни игри на уебсайта на lottopark.com и да промените живота си.

Карл Кромптън: 11 милиона паунда във Великобритания

Когато Карл печели 11 милиона паунда през 1996 г., той е още млад, така че партитата, разходите за дизайнерски дрехи, скъпите коли и мотоциклети са били често срещани. Карл е бил рок звезда, следвана от папараци всеки ден. Считан е за един от най-желаните ергени.

За щастие Карл е знаел как да управлява парите си. Той е инвестирал в недвижими имоти, построил е голяма къща с басейн, оженил се за любовта на живота си и е създал семейство. Карл казва, че е „абсолютно щастлив.“

Брад Дюк: 220 милиона долара в САЩ

Има хора, които печелят от лотарията и харчат огромни суми, купувайки всякакви луксозни коли, имения или посещавайки луди купони. Това не се случва при Брад Дюк, който, въпреки че вече е имал 4 фитнес франчайза, наблюдава как състоянието расте.

Вместо да харчи, Дюк решава да инвестира и да увеличи богатството си с 1 милиард долара. Целта на Брад е ясна – да помогне на хората да се развиват, да дарява за благотворителност и да напише книга за своя опит.

Питър Лейвъри: 10 милиона паунда във Великобритания

Късметът се усмихва на всеки, дори и на тези, които може би не изглеждат късметлии. Можем да видим това при Питър Лавъри, шофьор на автобус, който печели 10 милиона британски лири от лотарията.

Въпреки че мнозина са мислели, че един шофьор на автобус няма да може да управлява добре състоянието си, в действителност това не е така. Питър инвестира в компании и бизнеси, като една от най-популярните е първата фабрика за луксозно уиски през последните 75 години в Белфаст. Точно така, Питър стартира компанията си за уиски Cooley с ресторант и дегустационна зала.

Стефан Мандел: 14 пъти печелене от лотарията

Стефан Мандел е румънски математик, който е разработил специална формула, която му е позволила да разбере кои комбинации от числа имат най-голяма вероятност да се окажат печеливши.

Всичко започна в Румъния, където той тества формулата си за първи път и успява. След това в Австралия той задейства стратегията си и печели 12 пъти, докато накрая не пристига в САЩ и не печели още веднъж. За съжаление методът на Мандел предизвика много подозрения и ФБР и ЦРУ подгонват математика.

Джоан Р. Гинтер: 4 пъти печелене от лотарията

Има хора и с огромен късмет като Джоан Гинтер, жена от Тексас, която успява да спечели от лотарията 4 пъти без никакви математически трикове. Точно така, 4 пъти, без да се налага да прави каквото и да е било, освен да си купи билет.

Според собствената й история Гинтер е събрала над 21 милиона долара в награди. 4-те билета са закупени от самата нея в Тексас и най-любопитното е, че 2 от печелившите й билети са закупени от един и същи магазин. Това се казва късметлийски магазин.

Кристина: От чистачка на офиси до милионер

Историята на Кристина е много любопитна, тъй като тя е чистила офиси в Берлин. Една вечер, докато е била на работа, тя разбира, че е спечелила 90 милиона евро, играейки на лотарийна игра онлайн.

Кристина, както всички бихме искали, напуска работата си развълнувана и в шок, след като печели една от най-големите онлайн награди. В интервю, тя казва, че сега може да се грижи както трябва за семейството си и че може да пътува из Съединените щати, карайки своя миниван.

Джери Кайфаш: Моментална лотария

Скреч картите са вид незабавна лотария, при която трябва да изтъркате билет и в зависимост от късмета си да откриете скритата награда. Оказва се, че когато Джери купува 7 такива билета, те му дават 8, така че той решава да върне ненужния.

След като изтърква всичките 7, той осъзна, че е спечелил 20 долара, затова си купува и осмия билет, този, който са му дали без да искат. Той преобръща живота му на 360 градуса, защото след като го изтърква, той осъзнава, че е спечелил 10 милиона долара!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.