IT спец посочи кой е снимал в дома на Борисов ВИДЕО

0
2559

След четирикратно увеличен звук и забавена до 10% скорост на кадрите в отражение на огледало се забелязва женска фигура

Компютърен специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява, че е разкрил кой е заснел клипа от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник. Кадрите показаха разходка из дома на премиера във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, включително в спалнята, от която преди месец бяха разпространени снимки как спи.

Кой засне премиера Борисов?

Собственикът на сайта Suhindol.info публикува видео, в което обяснява, че е IT и се занимава с обработка на клипове, пише dir.bg.

Тъй като в кадър попадат гардеробна и място с тоалетни принадлежности, той е решил да провери дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, досущ като в криминален филм, специалистът стигнал до важния елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането.

„Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: „Дали има начин да видя отражение?“ Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)“, показва специалистът.

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст – между 165 и 170 сантиметра.

От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си. Отворени остават въпросите дали следата е оставена умишлено.

БЛИЦ припомня, че преди дни лично премиерът Бойко Борисов коментира въпросните кадри и заяви, че „целият сценарий на фигуранта и Ел Чапо лъсна“.

http://www.facebook.com/100006542380422/videos/2817076121853773/

Малко след това министър-председателят сподели, че „това най ме притеснява, че са ме снимали докато спя. Защото когато спи човек могат да го дрогират, да му бият инжекции, да го отровят… могат да му направят всичко!“.

blob:https://www.facebook.com/8c7fad92-6184-4e82-a4d3-f3c9f58d307b

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук