News24 – най-бързо развиващата се медия! №5 в София, №18 в България

0
966

News24-bg.com – най-влиятелната медия в София и №5 по посещения в столицата. Сайтът е и в топ 18 на най-четените национални информационни агенции, изпреварвайки авторитетни електронни медии, които са на пазара от над 10 години.

През януари 2019-а News24-bg.com е посетен от над 886 000 уникални потребители – данните са на най-престижната онлайн аналитична агенция у нас „Gemius“. Това е показател за доверие, но и отговорност за качество. Ръстът на посещенията в News24-bg.com само за една година е над 40%, което ни отрежда на първо място по растеж сред новинарските сайтове в България.

Мобилната ни версия е една от най-модерните в България, като тенденцията е над 80 на 100 от потребителите да ни четат именно чрез нея.

Сайтът стартира на 01.01.2019 2019 година, като напълно независима медия, но само за няколко месеца разби статуквото в родното медийно пространство. Само при нас читателите ни всеки ден откриват своите новини, откриват различните гледни точки по наболелите проблеми, откриват смелите журналистически разследвания, откриват различните видео новини и не на последно място откриват доверие, доверие, което градим взаимно.

В News24-bg.com търсим позитивното, но далеч не обръщаме гръб на критичното. Акцентът ни винаги е бил върху актуалната информация от деня, върху проблемите на обществото – политика, икономика, култура, спорт…

Благодарение на добрите си източници на информация и на изключителната си мобилност, екипите на медията винаги са първи на събитията, които вълнуват.

Никога обаче бързината ни не е за сметка на обективността.

В News24-bg.com работят над 10 журналисти и редактори, които са позиционирани в два офиса – София и Благоевград в нашата медия влизат още: Вестник „Топ Преса“, Информационна агенция „Дейли Прес“, „Топ нюз“, Трибун.БГ, и агенция „Топ Преса“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук