ВАШАТА ИСТОРИЯ ДО ДЕЙЛИ ПРЕС! Всеки човек е перфектен такъв какъвто е и никога не трябва да се страхуваме от промяната

По отношение родителите ми всичко е в тайна, защото не съм способен да гледам хората, които ме обичат страдайки за мен поради каквато и да е причина

0
184674
Снимка: secoloditalia.it

Здравейте, казвам се Мартин и съм като всеки типичен човек, имам свои интереси, свои преживявания и любими неща, а също харесвам и момчета.

И както може би се досещате моята история е свързана с моето осъзнаване, приемане и оцеляване като самия себе си.

Историята ми  започва в началото на 9 –тия клас , когато пред очите ми се появи конкретния човек – момчето, което ми помогна да разбера онази страна от себе си, която искаше да има повече от приятелство с него.

Разбира се в началото не разбрах нищо, всичко се разкри на по-късен етап и чак до днес в 12-тия клас  не е минало ден в който да не мисля за него.

Аз не споделих на никога едва до  края на 10-тия клас, когато се случи „драмата“, а именно бях разкрит от самия него  в училище.

Сега си сигурно си казвате „колко ужасно”, но всъщност беше прекрасно да със сигурност не ми бяха приятни обидните подмятания от всички, но те бяха нищо в сравнение с чувството на свобода, което може да се усети след разкриването.

Разбира се пред всички аз останах в ролята на кретена, който си е играл с момче, което няма подобна сексуална ориентация, прочие аз бях този, който се представи така. Вероятно се досещате, че гордостта ми се проявяваше тогава, но въпреки цялата омраза от страна на класа ми и училището „летях” от щастие. По отношение родителите ми всичко е в тайна, защото не съм способен да гледам хората, които ме обичат страдайки за мен поради каквато и да е причина. Тогава бях доста объркан, имаше моменти, когато си задавах странни въпроси, които дори не искам да споменавам. В крайна сметка аз разбрах нещо изключително важно, че всеки човек е перфектен такъв какъвто е и никога не трябва да се страхуваме от промяната.

Разбира се без съвет няма как за това, моя съвет към всеки, който те първа се  осъзнава е да не си губи времето с прекалено много въпроси, да гледа напред и да не губи вярата в себе си.  Надявам се онези, които са сами и имат нужда от разбиране да знаят, че всеки момент може да се появи някой или нещо, което да ги вдъхнови да се борят независимо от мнението на неприятелите и да ги бута напред.

Ако искате и Вашата история да бъде качена в сайта на Информационна агенция „Дейли Прес“ може да го направите на имейл адрес: dailypressbg_2018sofia@abv.bg!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук