Първа версия за крупната кражба в магазин в Асеновград, замесени са…

0

20 000 лева са изчезнали от оборота на магазин от голяма търговска верига в Асеновград. Липсата на парите е била установена от една от касиерките в събота сутринта, когато обектът отворил за клиенти.

Парите липсвали, но в същото време нямало следи магазинът да е бил разбиван, пише „Телеграф“. Затова разследващите предполагат, че може да е намесен вътрешен човек. Със сигурност пострадали служители на търговската верига няма, уточниха от полицията в Пловдив.

„Не става дума за обир“, бе лаконичен шефът на ОД на МВР в Пловдив Атанас Илков. Той уточни, че парите – 20 000 лева, липсвали при отварянето на магазина. „На сутринта установяват, че ги няма в касата. Работи се по версията за извършена кражба“, обясни той. По думите му магазинът е бил отключен и след това заключен. Проверяват се и охранителните камери в района, за да бъде изяснено кой е имал достъп до търговския обект в петък срещу събота през нощта.

Разпитват се и служителите ма магазина, който е единственият на тази търговска верига и традиЦионно по празнични дни прави големи обороти.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.