Тайно послание в „Шифърът на Леонардо“ разбулва страшна мистерия за края на света!

0
1787

Леонардо да Винчи открил, че края на света ще се случи през 4006 г. и е оставил тайно послание в една от най-великите му творби.

Художникът от 16-ти век се смята за най-великият интелектуалец на всички времена и често се нарича „гений“ заради неговите творби. Неговата най-известна творба, „Мона Лиза“, държи рекорда на Гинес за най-висока стойност от над 700 милиона паунда застраховка.

Въпреки това, „Тайната вечеря“ е почти еднакво известна по света като най-възпроизвеждан религиозен художествен образ. Работата представя последната вечеря на Исус Христос с апостолите, както е описано в Евангелието според Йоан 13:21.

Да, Винчи представя как апостолите реагират, когато Исус съобщава, че един от тях ще го издаде. Но в картината може би скрито и тайно послание за края на света, разкрива сериалът „Топ 10 загадки и тайни“.

„Той полага големи усилия да подчертае номер три“, пише документален филм от 2017 г. „Има три прозорци и три групи апостоли. Дали просто искал да подчертае вярата в Света Троица или изображение крие нещо повече?“, питат авторите.

Тези спекулации не спират, защото се смята, че числата крият мрачно пророчество за края на света. По думите на Сабрина Сфорца Галиция, изследовател от Ватикана, Да Винчи е предвидил глобално наводнение, което ще се случи на 21 март 4006 г. и което, както твърди тя ще унищожи човешката раса.

„Има код на“ Да Винчи „, но не само този, който популяризира Дан Браун“, казва Галиция.

Сабрина Сфорца Галиция твърди, че Леонардо е предвидил края на света след „глобално наводнение“, което ще започне на 21 март 4006 г. и ще приключи на първи ноември същата година.

Превод: БЛИЦ
Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук