Журналистът Тодор Стефанов

Вече бившият журналист от Информационна агенция „Дейли Прес“ Тодор Стефанов поема нов пост главен редактор на нов български сайт за новини News24-bg.com.

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”.

Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина.

Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого.  Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи.

Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.

Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.