Американците са в шок: Мисисипи пресъхва мистериозно, езеро в Пенсилвания изчезна за 48 часа (ВИДЕО)

0
1307

Странни промени в нивото на водата в различни крайбрежни зони на САЩ бяха констатирани това лято. До този момент явленията се обясняваха с бушуващите урагани, които един след друг връхлитат Америка.

В действителност силният вятър е способен да „прогони” водата от бреговете. Но как може да се обясни промяната в нивото на водоемите, които са във вътрешността на континента?

В началото на октомври бе регистрирано много странно явление – огромната река Мисисипи пресъхна по много тайнствен начин. Местните не спират да се вълнуват, а учените ги успокояват, че това се дължи на обичайната суша. Но ако се вгледаме по-внимателно в снимките на реката от минали години, можем да забележим, че подобно нещо никога не се е случвало. А това може да означава само едно – че реката просто е изчезнала някъде, пише planetanovosti.com.

Има предположения, че тя просто изтича в разлома Нов Мадрид. Действително, при движението на тектоничните плочи се образуват кухини, през които може да изтече водата. А ако това наистина е така и плочите са започнали да се разместват,  означава, че скоро ще има земетресение.

Следва да се отбележи, че в близко бъдеще, според ред предсказания на ясновидци и екстрасенси, движението на разлома наистина ще се случи, а на мястото на Мисисипи ще се образува нов залив.

Това не е единственият случай на внезапно изчезване на водоем. Преди няколко дни мъж от Пенсилвания направи снимка на огромно езеро, което е изчезнало за 48 часа.

По този повод се издигат различни мнение. Едни предполагат, че водата е похитена от извънземни, други смятат, че езерото е изтекло в кухина от изоставени мини.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=lyyo1QQsBSY

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук