Благоевградчани излизат на протест под наслов:„Търпението свърши“!

2
9578

Благоевградчани излизат на протест под надслов „Търпението свърши“ .

Гражданите недоволни от системата излизат да кажат „Стига безумия, хаос, бедност, безизходица и отчаяние“.

Сборното място е на паркинга пред Югозападния университет в 11.30 часа.

Организаторите приканват за масов протест срещу простащината и нищета в политиката, срещу монополисти, подкрепяни от техни протежета във властта.

„Стига лобистки закони и продажни политици, искаме промяна на системата и народен съд за всички виновници за днешното състояние на България. Ние имаме достойнство. От всеки честен българин зависи дали ще дреме и ругае вкъщи пред телевизора, или ще извика истината“, апелират недоволните в Благоевград.

News24sofia.eu

2 КОМЕНТАРИ

 1. Здравейте хора!
  Аз съм медицинска сестра и предварително искам да кажа, че всичко, което ще напиша не е провокирано от паника.
  Пиша това с огромно възмущение от безотговорното отношение и безхаберие на част от нашето общество, тези , които днес се разхождаха спокойно по паркове и улици.
  Тези обаче, същите, постъпвайки в болница, отивайки на лекар, имат безброй претенции, огромно недоволство и важност. Тези същите, вечно се жалват, роптаят и обиждат, не могат да чакат, не могат да търпят и т.н. и т.н.
  Е, питам Ви аз сега Вас, дали тези жени и мъже, които работят в болниците и поликлиниките нямат семейства, дали тези майки не оставят в къщи собствените си деца, за да отидат на работа и да се грижат за вас, за вашите болежки и претенции? Дали техните сърца не бият ускорено от притеснение, че този или следващият пациент може да ги зарази и те неволно да занесат неприятният подарък у дома?
  Защо мили хора, поне веднъж не помислите и за другите, за медиците, полицаите, хората в магазините, и така нататък, всички онези които работят и в този момент.
  Всеки ден, по много, много пъти от всякъде ви казват “СТОЙТЕ СИ У ДОМА”
  Е, стойте си у дома, за да не преживяваме ужасът на Китай и Италия, и на още много други страни!
  Стойте си в къщи, за да не превърнем болниците в чистилища и медиците в заложници на Вашето безхаберие!

  МОЛЯ! СТОЙТЕ С В КЪЩИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук