Бойко Борисов: Този хаос, този рекет трябва да престане ВИДЕО

0
170

България трябва да бъде много ясна, категорична и точна какво място заема в ЕС и НАТО, каза лидерът на ГЕРБ

Този хаос, този рекет трябва да престане. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува в Банкя.

„Вчера и онзи ден започнаха да излизат далаверите на управляващите. Когато всичко стане ясно какво са правили, малкото гласували за тях ще се отвратят“, каза той.

„Светът е война“, посочи той.

„При тази агресия с ясен агресор в лицето на Путин, при този фарс на референдумите, България трябва да бъде много ясна, категорична и точна какво място заема в ЕС и НАТО“, каза Борисов.

Именно затова влизането в Еврозоната е най-важната ни задача, подчерта той.

„Иначе ние сме основен производител на ток, на храните, може, да храним Балканите. Можем да развиваме и мултиплицираме това“, посочи той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното откриване на интерконектора с Гърция: „Вчера поредната опорка на тези хора, които две години се упражняваха, и видяха – и Мицотакис, и Алиев, и Фон дер Лайен, и Вучич, всички казаха: „Благодаря на Бойко Борисов че го започна“, вчера го пуснаха.

„Ето участваме по техните правила – само машините. Надявам се президентът Радев да е взел мерки, понеже ние две години нямаме достъп до информация, да бъдат честни изборите. Защото ако отидат пак и ги разджуркат накрая резултатите – за минута да се вдига тпо 1000 гласа, значи нещо не е наред“, подчерта Борисов.

„Ред в хаоса и разумът да надделее. Стига емоции. За мен е важно държавата да остане на евроатлантическия курс. Тогава ще ни уважават повече и руснаци. Руснаците обичат силните, категоричните и силните, и отговорът „не“ е „не“, коментира той.

„Важното за нас е разумът да надделее и светът е война. Финансова стабилност, разбира се“, заяви Борисов.

Той успокои политическите си противници: „Ние имаме всякакви варианти да помагаме на държавата. Аз моето его отдавна съм го надживял. А пък реваншизъм мога да им обещая, че няма да има“.

Относно претенциите на някои политически лидери Борисов „да се пенсионира“ и да отстъпи лидерството на партията на други хора, той заяви: „Това ще е тяхна грешка и мой плюс. В момента аз съм най-добронамереният човек към тях – към всички партии. Ако знаете в централата в момента как бучат моите – Делян Добрев, Дончев, Дани, Деси. Те не знаят какво си пожелават. Аз съм най-добрият и разумен политик. Аз съм човекът с най-много опит, с най-много контакти“.

„Който и да отиде, аз ще му помагам. Ние приемаме победата на всеки един, поздравяваме го, и си заставаме на мястото, което народът ни отрежда“, увери бившият премиер.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук