БОМБА! Митьо Пищова се завръща с гръм и трясък, цани се за депутат!

0
1384

В новото-старо амлоа на плейбой и организатор на модни конкурси се завърна неуспелият кандидат за президент Димитър Маринов – Пищова. Въпреки заканите си да се обеси, в случай, че генерал Румен Радев стане президент, Пищова е жизнен и организира поредните си конкурси, съобщава регионалният „Таймс.бг”.

Пищова очаква около 250 български момичета да се включат в надпреварата за най-красива българка. Според регламента, те трябва да бъдат на възраст между 20 и 25 години, високи 1,75 м и да тежат около 50 кг.

В журито ще участват известни личности, фолк звезда и двама актьори, имената, на които шоуменът пази в тайна. Победителката в конкурса ще спечели 2000 лева, а за нейните подгласнички шоуменът е нагласил по един комплект бельо на световна марка и по един карамфил.

„Аз съм българският Доналд Тръмп!“. Така коментира Пищова обвиненията по време на предизборните дебати на Велизар Енчев, че за шоумени няма място в политиката, пише times.bg. „Доналд Тръмп също е шоумен и също прави конкурси за красота“, аргументира се Маринов. По думите му, той притежавал лиценз за правата на някои от конкурсите на новоизбрания американски президент и можел да го докаже с документ.

За президентските избори Пищова твърди, че е получил 30 000 гласа. Справка в официалната страница на ЦИК обаче показва, че двойката Димитър Маринов – Радослав Петров (Радо Шишарката) е получила на първи тур 14 974 гласа. Гласовете не прехвърлят 1%, а възлизат на 0,39%. Той смята, че гласовете за него са благодарение на това, че е искрен и са дадени с „любов“.

Пищова сподели още, че на балотажа е гласувал за Румен Радев и се е отметнал от подкрепата си за Цецка Цачева, защото ГЕРБ му „откраднали гласовете“, въпреки, че невалидните бюлетини за него са 248. Той коментира, че снимката, която е споделил в профила си във Фейсбук с ген. Радев е направена преди изборите и уточни, че се пошегувал, че ще се обеси, ако генералът стане президент, това било трик, да се привлече подкрепа за него.

В заключение търновският шоумен се зарече да участва и на извънредните парламентарни избори и с Радо Шишарката да се кандидатират за депутати./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук