Горещи думи! Писател пита : Бил ли е професионален килър убиецът Росен Ангелов?

0
1646

 

Веселин Стаменов, писателят набиращ популярност, като хитов автор на вулгарни романи, пусна в личната си страница, скандалната хипотеза, около новината за намереният мъртъв убиец на шест човека в Нови Искър – Росен Ангелов. Както Прес.bg вече писа, тази вечер намериха издирваният за убийствата, посочен от МВР и прокуратурата, като извършител на масовото убийство Ангелов мъртъв с дупка в слепоочието, Стаменов тази вечер излезе със становище, питайки публично – бил ли е професионален килър на мафиията въпросния къроволок?

„… убиецът на шестте човека Росен Ангелов е намерен самоубил се. Край на драмата! Питате ме уважаеми приятели и читатели, защо не вземам становище по темата, нали се пиша ъндъграунд писател. Тези които с години познават творчеството ми знаят, че винаги съм държал да се изкажа последен. Изчетох десетките версии, слухове и хипотези по темата. Много съмнения, много нещо… Много абсурди и много въпроси на които, отговорите дадени от властите приличат на зле преразказан виц. На такива изроди като този Росен Ангелов покойната легенда на перото в България – Христо Калчев наричаше „супер хамъри“. Озверен, зависим, добре подготвен килър готов за изпълнение на мокри поръчки. Идеален. Не слуша ли – в затвора, слуша ли ще е добре и на свобода! Разберете ме, писател съм, вярвам в конспирации, такъв ми е творческият натюрел. Но дайте да мислим заедно – прилича ли ви този на идеалният професионален изпълнител на мокри поръчки. Такива като него са описани в книгите още от времето на Марио Пузо – сещайте се за Лука Брази. И един ден просто е изперкал, отмъстил си е на бивша любовница в стил мафиотска вендета – приемете го като професионален дефект. Как да хванат такъв човек жив? То това би било самоубийство, за тези които умеят да влияят на системата в страната. На тези които са давали работа и услужливо са подтиквали службите да не издирват щателно покойният вечер кръволок Росен Ангелов. Вие как мислите?“

Пише авторът на книгите „СХЕМА“ и“В голямата игра“. С постът си в социалните мрежи, авторът определено предизвика истински фурор от мнение и версии, които трябва да бъдат прочетени от властите и хората от които реално ни зависи живота. Ние от електронният вестник, се присъединяваме към серията въпроси, заради сериозните съмнения, около цялата тази ужасяваща ситуация, случила се в Нови Искър около нова година. Наистина е странно, как така и ДАНС и МВР и прокуратура и всички служби, на се успели да заловят един издирван престъпник като Ангелов – доказан педофил, насилник, убиец и кръволок… Дежурен репортер на Прес.BG се свърза с господин Стаменов, който заяви специално за нашата медия:

“ Не се правя на детектив или следовател. Вижте какво става в мрежата! Обществото в по голямата си част, не вярва на основните версии. Напротив. Дори това да е истината, защо се стига до там че институциите в страната са с нисък процент доверие? Не определям Ангелов като „убиец на мафията“, нито на българския Лука Брази, но какво прави един легионер, способен да убие всеки, който реши на свобода? С трупа на Ангелов, проблема не се решава, господа. Всичко сега започва…“ заяви за Прес.BG, писателят Веселин Стаменов.

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.