Грозна тайна от миналото принудила майката на Виола, зверски убита от Стефан, да напусне Лом

0
1634

Грозна тайна от миналото принудила майката на красивата Виола да напусне Лом и да се пресели в София, съобщава „Конкурент“, като се позовава на бивши колеги на Румяна Николова от крайдунавския град.

29-годишната студентка в Датския колеж бе убита зверски в София в петък от наркомана Стефан Станев.  Ломчанка Виола е отгледана от майка си Румяна Николова, която поне от 10-ина години не живее в крайдунавския град. Преди време учителката по математика Николова се прочу по жълтите вестници с това, че в неини часове ученици бяха пуснали и гледали порно клипчета.

Тъй като историята била раздухана от издания със съмнителна журналистическа репутация, майката предпочела да си потърси късмета в София, където малцина знаели за уроците, комбинирани с филмчетата за възрастни, отбелязва „Конкурент“. Бащата на убитата Виола все още е в Лом и работи като учител в близко до крайдунавския град село. Местни си спомнят, че младата жена била изключително красива и карала мнозина да си обръщат главата след нея, когато минела по главната улица, разказват пред „Конкурент“ ломчани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук