Гръмна голям скандал за премазаните на АМ „Тракия“ полицаи, замесена е частна фирма

0
124

Диана Русинова, експерт по инспекция на пътните условия от Европейския център за транспортни политики публикува безпощаден коментар във връзка с катастрофата

Диана Русинова, експерт по инспекция на пътните условия от Европейския център за транспортни политики публикува безпощаден коментар във връзка с катастрофата на АМ „Тракия“, при която тежко пострадаха двама полицаи, съобщава Plovdiv24.bg. Ето какво написа тя във фейсбук:

Извънредно! Полицай лежи в локва кръв на АМ „Тракия“ СНИМКИ

Няма как да не съм възмутена, когато виждам, че по най-безпардонния начин се използват силите и средствата на МВР, за да се организира ВОБД на частна фирма, полагаща пътна маркировка. Припомням, че фирмите, които са спечелили обществени поръчки, за да изпълняват тази дейност, са длъжни да си осигурят необходимото оборудване, за да гарантират безопасността на всички участници в движението.

European Center for Transport Policies е една най-обикновена неправителствена организация, но независимо от това се грижим за безопасността ни, както и на нашите партньори.

Лоши новини за единия от полицаите, пострадали при мелето на магистрала „Тракия“

Виновен за този инцидент е този, който против всички правила е изпълнил ВОБД, с която е застрашил участниците в движението!

Да използвате пътна полиция, за да не си купувате необходимото оборудване за въвеждане на временна организация е нагло и безочливо на фона на целия пътно-транспортен травматизъм в страната!

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук