Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

0
4

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и очила от най-висок клас на лабораторията към Университетската болница в Плевен.

Дарението беше предоставено на директора на болницата д-р Цветан Луканов от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов, депутата от движението Велислава Кръстева, която е народен представител от избирателния район на Плевен и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски, пише News24sodia.eu.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица”, благодари д-р Луканов.

”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, заяви и Радослав Ревански.

Даренията на депутата вече надхвърлят 4 млн.лв само за България. Преди ден Делян Пеевски дари и над 120 000 лв за Северна Македония, пише Пирин инфо.

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.