Експерт с горещ коментар за дрескода на генерал Деси! Или кой и защо не носи чорапогащник

0
1608

Макрон малко играе, за да получи подкрепа от Борисов, смята анализаторът Стефан Манов

Много добре се справихме като домакини. Имаше интересна програма, интерес към първите дами. Това заяви пред Нова телевизия експертът по етикет Кристина Крънчева, коментирайки визитата у нас на президентското семейство Еманюел и Бриджит Макрон. Според Крънчева съвременният протокол е по-разчупен и не е гаф например фактът, че българският премиер говори на „Ти“ с френския президент. „Защото и Макрон, слизайки от самолета, го поздрави с: „Бойко“, допълни тя.

Крънчева анализира и поведението на първите дами. „Много се изписа, много се говори по този въпрос. И двете бяха с рокли без ръкав. Късата рокля е стил на Бриджит Макрон. Но в общи линии и нашата първа дама изглеждаше добре… Нека не забравяме, че срещата е във Варна – на морето, на 25 август. Като цяло, по протокол, жените винаги трябва да са с чорапогащници, със затворени обувки като максималното позволено за лятото е с отворени пети. Но американките никога не носят чорапогащници. Като казвам никога, това е никога. Мелания Тръпм не носи чорапогащник. Дори и на инаугурацията на Тръмп тя беше без чорапогащник“, отбеляза експертът по етикет и мода.

Стефан Манов, анализатор на френския обществен живот, заяви на свой ред, че ние като домакини сме били равни на себе си – „винаги сме гостоприемни и винаги сме имали гафове“. „Макрон е политик, който е фин психолог. Той веднага влезе в стила на Бойко Борисов, още при първата им среща преди няколко месеца в Париж и мисля, че дори малко играе, за да получи съответната подкрепа от Борисов. Нека не сме наивни – и това е част от голямата прагматична игра. Нека приемем, че което е добре за Европа, ще е добре и за България“, заяви Манов.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук