Елитната гоцеделчевска ПМГ „Яне Сандански“ изпрати зрелостиците си! Сред тях и шестима пълни отличници

0
1521

Днес бе един изключително вълнуващ ден за зрелостниците на ПМГ „Яне Сандански“, техните родители и класни ръководители!

На тържествена церемония в Дома на културата зрелостниците получиха своите дипломи за завършено средно образование, с които слагат края на своето средно образование и навлизат в живота. Тържеството, което за пореден път впечатли със стил и много емоции бе посетено от много родители, гости и близки на учениците, които едва се побраха в залата. Пред всички тях с прочувствено слово към абитуриентите се обърна директорът на училището – г-жа Елка Божикова, с пожелание да бъдат смели, уверени, непрекъснато да се усъвършенстват и следвайки избрания път, да не се страхуват да грешат.

За отличен успех през целия гимназиален етап на обучение и изяви в различни състезания и конкурси кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, връчи плакет и грамоти на изявените ученици. Училището имаше и своите пълни отличници, които през тази година са 6 – Надежда Панделиева, Петко Милчев, Стефан Пандев, Йордана Спирова, Борис Ангушев, Надя Гадирова и Салина Хаджиева. По традиция голяма част от 140-те випускници получиха и грамоти за отличен успех. Някои от тях получиха специални грамоти за приноса им в издигане на училището на ПМГ „Яне Сандански“. Мария Цуцуманова, Иван Аратинов, Салина Хаджиева и Мария Балтаджиева бяха отличените, които пожънаха бурните аплодисменти на всички присъстващи.

Ръководството на ПМГ връчи благодарствени писма на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение. В присъствието на гости, родители, учители и ученици премина последният учебен час – не часът на класа, а часът на випуска. По-мъдри и по-уверени в себе си зрелостниците от випуск 2019 получиха ключа, който ще отваря нови врати на познанието и успеха – своя документ за зрялост.

Вълнуващ момент от тържествената церемония бяха красивите музикални и танцови изпълнения, получили заслужените аплодисменти на публиката. Едно от тях бе и на преподавателя по английски език Нейтън Джейкъбсън, който показа чудесен синхрон с 12-класничката Яна Велева, какъвто демонстрира в последните 2 години, докато работеше неуморно с учениците на ПМГ „Яне Сандански“, включително и зрелостниците от випуск 2019.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.