Ето кои са най-подходящите дати за сключване на брак

0
416

2016 е високосна година и мнозина смятат, че двойките, които ще се венчаят в тази година, няма да имат късмет. Е, ако сте получили предложение за брак и искате да го осъществите през 2016-а, то със сигурност сте малко нервни. Порталът „Ловърли“ разкри кои дати през тази година ще ви донесат щастлив и дълъг брак.

Понеделник, 29 февруари

С оглед на факта, че 2016 е високосна година, това означава, че имаме дата 29 февруари на всяка четвърта година. Хората в „Ловърли“ прогнозират, че много двойки ще искат тяхната сватба да се проведе в този понеделник. Има и положителна страна – ще трябва да помните по-малко годишнини.

Събота, 9 април

Това са числата, които носят късмет и щастие за математиците, нумеролозите и хората, които вярват в числата – 4, 9 и 16.

Петък, 13 май

Петък 13-и ще се случи само веднъж тази година – през май. Мнозина ще си кажат „да“ точно на тази дата.

Събота, 3 септември

Първият уикенд от септември винаги е добър ден за сватба. Лятото все още продължава, но жегите са отминали.

Четвъртък, 6 октомври и неделя, 6 ноември

Тук за нумеролозите става интересно, тъй като числата се подреждат в следния ред: 6/10/16 и 6/11/16. Очаква се тези дати да въодушевят много двойки.

Събота, 31 декември

Новогодишната нощ тази година се пада в събота, а това значи идеално време за венчавка и започване на ново начало с новата 2017 г./Кмета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук