Журналиста Тодор Стефанов: Из сексуалния живот на непълнолетните (КОМЕНТАР)

Всичко гореописано са факти от „кухнята” на въпросното поколение. Казвам ви ги да си знаете - към родителите специално. Ако все още ви пука за бъдещето на децата ви. Ако не... отминете и тази статия, и този клип, и тази издънка, и така до следващата ...и следващата... изглежда тепърва ще се наслаждаваме на извращенията на младите.

1
17922
Снимка: Денислав Стойчев, вестник "Труд

От няколко дни ме сърбят ръцете да ви напиша за поредната доза ”деградация’” на новото ни поколение. 

Реших да изчакам някоя друга медия да се занимае този път с морала или по-точно с липсата на такъв сред подрастващите.

Очевидно обаче темата – защо НЕПЪЛНОЛЕТНО момиче прави СВИРКА на непълнолетно момче в Макдоналдс не засяга никого. Аз обаче упорито ще продължа да ви разказвам какво правят децата ви. И даже го правя днес точно когато имам рожден ден и ставам на 22 години.

Ето за какво става въпрос – преди няколко дни в Интернет и социалните мрежи се появи клип, в който видимо непълнолетно момиче прави свирка, орална любов, или да го кажа – налапва члена на видимо непълнолетно момче. Освен, че цялата сцена е документирана, става ясно, че случката се разиграва в ресторант за бързо хранене. Клипът достига  над 30 000 гледания и над 2 000 споделяния, след което /засега/ е изтрит от Фейсбук и Ютуб.

Наши читатели  ни сигнализираха за видеото, както и че девойката е „само 8-ми клас” (това прави около 15 г.), а момчето, което тя обгрижва на обществено място, е батко: по-голям е с цели 2 години от нея.

Наскоро един човек ми каза, че моето поколение (20+) се е извратило. Няма романтика, няма любов, няма дори секс, а само чукане и еб*не, често по възможно най-грубия и вулгарен начин. Та, след като изгледах клипа, документирал романтиката на днешната младеж (тези по-малките от мен), простираща се вече много извън публичните обарвания и натискания, се замислих, че, ако моето поколение е извратено, то какво е следващото?

Как да наречем поколението, което се сбогува с девствеността си още на 13-14 години?

Как да наречем младите, непълнолетни ДЕЦА, които се чукат като разгонени зайци?

Какво да кажем за същите, които на по 15 години се хвалят с дълъг списък от бройки-еднодневки?

Какво да кажем, че същото поколение намира за нормално да се „обгрижват” по кенефите, пейките и в … Макдоналдс?

Или, че се снимат и с радост,  и с гордост разпращат снимките и клиповете на познати и … очевидно непознати?

Или пък, че изпълнения като „тройки”, „четворки” и gang bang не са нещо непознато за тях?

Всъщност, знаете ли, че масово момичетата от въпросното „поколение” не просто са склонни да правят анален секс, ами вече са го практикували? И не го крият, открито говорят за това как са ги оправили отзад.

А знаете ли колко от тези момичета, на 15-16 години им се налага да правят незаконни аборти, защото „батковците”, с които са спали не са им стигнали джобните да купят презервативи?

Наясно ли сте, че за тези деца табута няма? Че това, което прави г-н Грей в 50-те нюанса, малките са го пробвали стотици пъти и дори не им е интересен тоя филм, забранен иначе за 16-годишни …

Та, кажете как да го наречем това поколение, в което единични случаи са децата, които все още са девствени?

Всичко гореописано са факти от „кухнята” на въпросното поколение. Казвам ви ги да си знаете – към родителите специално. Ако все още ви пука за бъдещето на децата ви. Ако не… отминете и тази статия, и този клип, и тази издънка, и така до следващата …и следващата… изглежда тепърва ще се наслаждаваме на извращенията на младите.

И за финал, за да останете с добри чувства от този материал, ще ви отправя музикален поздрав. Чалга поздрав. Тематичен. Помня, че когато чух за пръв път песента на Константин „8-ми клас” бях някъде на около 10-12  години и сериозно си мислех – що за простотия е да пееш за някакви непълнолетни деца. Днес, обаче, времената са други, поколението – също, и най-вече осмокласничките, така че поздрав:

„Ти си само 8-ми клас, а какви ми ги въртиш … Ако знае баща ти, твоите секси игри, опасно сладки игри …”.

Така де. Поздрав за осмоклачните. И за батковците им. И за бащите.

News24sofia.eu

1 коментар

  1. Стефанов, не си прав за едно. Поколението Z не прави нищо различно от поколението X и Y. Старците от социализма се хвалят с пиянски тройки и четворки в онези времена, тогава манталитетът е бил жените да са общи. Това е продължението. Попитай някой дъртак над 60 години дали е живял като аскет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук