ЖУРНАЛИСТ С ВЕЛИКОЛЕПНА ИДЕЯ В БИТКАТА СРЕЩУ COVID-19! ПРИЗОВА ПРЕЗИДЕНТА НА ПОМОЩ

0
Румен Радев

“Нашите депутати е редно да се откажат от парите за представителни разходи, които са над 2000 лева месечно! Същите не могат да се оправдават, че провеждат срещи с избиратели, тъй като Щаба е забранил подобни мероприятия, а и самите депутати са длъжни да ограничат всякакви контакти. В този случай тези почти 500000 лева могат да отидат във фонд за лечение на болни от Covid-19.

Освен това депутатите трябва да получават възнаграждение само за проведено заседание на комисия или пленарно, което ще доведе до икономия от около 720000 лева. Към тези пари можем да прибавим и икономиите от транспортни разходи, нсо охрана, и други режийни, които ще прибавят още около 100000 лева за месец. С тези пари ще може да се осигури адекватно лечение на близо 400 пациента!

Ако се откажат и от многомилионните си партийни субсидии ще покрият и разходите за тестове, които е важно да се правят, за да се знае какво е развитието на инфекцията и за да се предпазят медицинските лица. За всичко това е нужно само едно нещо- МОРАЛ! Президентът Румен Радев може да им помогне като открие дарителска сметка!”

Това написа във Фейсбук журналиста Димитър Байрактаров

otupor.com

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.