Задържаха новия интимен приятел на Асен Василев с частна кола и шофьор от НСО, мъжът е лице на ПП във Варна и е свързан с престъпни групировки

0
467

Това ли ви е промяната?

Днес по обед на бул. „България“ в Бояна при спиране на автомобил за проверка от полицията, органите на реда установяват, че частна кола има монтирани на предното си стъкло лампи, използвани от НСО. При започналата проверка едно от лицата в автомобила се опитва да откачи лампите от предното стъкло с цел да ги скрие, но с това свое действие той единствено счупил стъклото на колата, като в последствие той и двамата му придружители са задържани от органите на реда. Въпросното лице се казва Тони Иванов Иванов.

Това е Фолксфагенът на Тони Иванов, на който се виждат лампите на предното стъкло и който той твърди, че е на НСО

Тони Иванов Иванов минава за водеща фигура на „Продължаваме промяната“ във Варна и крие интересна история, научи BIG5 от свои перфектни източници. Както вече стана ясно, при проверка от полицията Иванов заявява, че ползва автомобил и шофьор от НСО, макар и после да се оказва, че той реално няма ни най-малко право на подобна привилегия!

Историята от тук нататък обаче става още по-нелицеприятна, тъй като всъщност автомобилът, който варненският пепеец ползва, е частен и е собственост на малоимотно лице от Свиленград, като дори още се води на лизинг. Нещо повече. Автомобилът въобще не е собственост на НСО, независимо, че по време на проверки на пътя Иванов най-нагло декларира точно обратното.

Проверка на Тони Иванов на магистралата, при която той твърди, че автомобилът, шофьорът и самият той са от НСО

И тук логично възниква въпросът, защо въобще ви занимаваме с никому неизвестния Тони от Варна?

Ами, защото от известно време Тони Иванов Иванов от Варна е актуалната романтична авантюра на кандидат-премиера Асен Василев. Да, Тони Иванов от Варна е новото гадже на Асен Василев от Хасково. И това щеше да е ОК, ако Василев не беше кандидат-премиер на България. И ако Тони Иванов не нарушаваше законите на България. Защото вече е абсолютно ясно, че Тонката от Варна се ползва с разпънат чадър от най-високо ниво на държавата. Или, за да е още по-кратко и ясно – Тони е новата любов на Асен и двамата вършат бели.

Всъщност, според доверени и перфектно проверени източници на BIG5, Иванов и Василев въртят любов вече от няколко месеца, като именно заради това лицето на ПП се ползвал и от привилегията да има шофьор от НСО. Също както и криминално проявеният Георги Семерджиев, който вчера уби пред хотел „Хемус“ две невинни момичета, така и Иванов има специализирани полицейски лампи на предното стъкло на Volkswagen-а, който ползва. Комичното е, че след инцидента снощи с Георги Семерджиев, Иванов се е опитал да свали НСО-лампите от стъклото на автомобила си, а се сеща за това едва при задържането си днес, защото Иванов и двамата му спътника и към момента са задържани за 24 часа.

Тони Иванов обича луксозния живот

Тук е моментът да разкрием, че както убиецът от „Хемус“ Георги Семерджиев, така и излъсканият пепеец Тони Иванов крие нерегламентирани, но топли връзки с лица от криминалния контингент у нас. За мнозина негови близки отдавна не е тайна, че преди няколко години Иванов е минавал за един от най-близките хора на Мила Георгиева, разследвана преди време по знаковото дело „Килърите“. Дори в момента той живее в къщата на Мила Георгиева “Месото”, като през свободното си време обича да заснема компромати – видео клипове с жени или мъже, каквото и когато му се отдаде. Какви точно обаче са връзките на Иванов с Георгиева, очаквайте в продължението на разследване на BIG5.

Към този момент със сигурност можем да кажем следното:

– близки лица до настоящата политическа власт в България се ползват с чадър от нея;

–  въпросните лица, както и техните покровители, за пореден път нарушават редица български закони;

–  личните интимни заигравки на знакови лица от българската политика носят щети на държавата и се превръщат в еманация на ширещата се безнаказаност и престъпност;

– в България няма промяна, има подмяна.

Тук е и моментът да попитаме както вътрешния министър Рашков, така и кандидат-премиера Василев за следното:

Това ли ви е промяната? Рашков, кога полицаят е полицай? Полицай ли е полицаят извън работно време?

Рашков, ако полицай стане свидетел на престъпление, макар и да не е пряко замесен в него, трябва ли да се държи като полицай? Рашков, направихте ли тест за наркотици на полицайката, пътувала с Георги Семерджиев?

И сега няколко въпроса към премиера любовчия Асен Василев:

Василев, на всичките си гаджета ли даваш коли и шофьори от НСО? Василев, даваш ли си сметка, че искаш от нас да те изберем за премиер, докато нарушаваш закона? Василев, Асене, ти за какъв се взе, бе? Това ли ти е промяната бе, душко?! Тони ли е новата Лена?

Разбира се, тези и подобни въпроси могат да продължат докрай. И ние не се надяваме на отговор. Надяваме се единствено най-накрая в тази държава законите да бъдат валидни за всички. Били те влюбени гълъбчета или кандидат премиери.

 

Източник: big5.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук